2777
2789
عنوان

یکماه هست زایمان کردم شوهرم باهام سرد شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 50 پست
شوهرم و میشناسم چند ساله زندگی مردم باهاش مثل قبل نیست عزیزم حتی الان بغلم خوابیده اما با فاصله و با ...

البته نوزاد هم که میاد خستگی هست بهرحال شب بیداری صدای بچه صبح هم باید برن سرکار خسته ان

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی خیلی مواظب باش چی بهش گفتی؟باید برخورد شدید میکردی

گفتم چطور شده اینجوری نوشتی گفت بابا ستش از من خیلی بیشتره گفتم باشه فکر کن من به یه مرد سن بالا این پیام میدادم گفت ریگی به کفشم بود پاک میکردم 

شوهرم و میشناسم چند ساله زندگی مردم باهاش مثل قبل نیست عزیزم حتی الان بغلم خوابیده اما با فاصله و با ...

یکماهه چرا هنوز خانوادت اونجان؟؟؟؟خلوت کن دورتو تا شوهرت از دستت نرفته 

البته نوزاد هم که میاد خستگی هست بهرحال شب بیداری صدای بچه صبح هم باید برن سرکار خسته ان

عزیزم من مامانم همه شم بوده شوهرم سختی نکشیده شاید چهار شب تنها بودیم کلا

عزیزم من مامانم همه شم بوده شوهرم سختی نکشیده شاید چهار شب تنها بودیم کلا

خب بهرحال روند اصلی زندگیتون بهم ریخته همین حضور مادرتم بی تاثیر نیست تا یه مدت همینه منتها نزار زیاد طولانی شه عادت میشه 

لباس مناسب ارایش مناسبم کن برا اینکار

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
گفتم چطور شده اینجوری نوشتی گفت بابا ستش از من خیلی بیشتره گفتم باشه فکر کن من به یه مرد سن بالا این ...

ای بابا 

ما زنا هم بیچاره ایم 

از طرفی بچه ها از طرفی کارای خونه و از طرفی عشق و محبت دادن به همسر که یه وقت از دست نره 

بیشتر مواظب زندگیت باش عزیزم 

خیانت تلخه و اگه طعمشو بچشی زندگیت تباه میشه دست کم تا چندسال نمیتونی برگردی به زندگیت 

نذار به اونجاها بکشه 

زندگیتو برگردون به روال قبل و شلوغی را کم کن و بیشتر باشوهرت باش