2777
2789
عنوان

یکماه هست زایمان کردم شوهرم باهام سرد شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسرم خوبه اره واژنم و دید حس می‌کنم خوشش نیومد خونه هم شلوغه بغل و اینام نداشتیم سرد شده پیام با ...

وا ینی چی دید خوشش نیومد

سعی کن حال روحیت و خوب کنی خودت و از همین الان ب بدنت برس شکمت و ببند ک صاف شع نرمش کن ب خودت برس اون خودش میاد

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

با پسرم خوبه اره واژنم و دید حس می‌کنم خوشش نیومد خونه هم شلوغه بغل و اینام نداشتیم سرد شده پیام با ...

چه پیامی ؟

مواظبش باش پیشروی نکنه عزیزم خونه را خلوت کن و عاشقانگی هاتو با همسرت بیشتر کن 

میگم خدایی نکرده عفونت نکرده ؟؟ چرک خشک کن بخور..در ضمن قرص آهن حتما تا دوماه مصرف کن ..منم اوایل خیلی با شوهرم دعوا میکردم خداروشکر درست شد همه چی ..به هرحال بچه وقتی اضافه میشه دیگه زندگی کلا فرق می‌کنه ..

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا وسواس شدی ..افسردگی بعد زایمان گرفتی واس همینهقاطی کردی فکر میکنی شوعرت توجه نداره

شوهرم و میشناسم چند ساله زندگی مردم باهاش مثل قبل نیست عزیزم حتی الان بغلم خوابیده اما با فاصله و با صدای کم چند تا تیکا هم انداخت چون خانوادم اینجان نتونست بلند صحبت کنه زیر زیری حرف شو زد

این که میگی جیه

طرحواره های کودکی فرد بالا میاد ..

باید بتونید کنترل کنید 

مثلا شوهر من افسردگی شدید گرفت دکترم نرفت هنوزم همراهش بیشتر بخاطر اینکه تو کودکی پدرش خیلی بد باهاش تا کرده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....