2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38827 بازدید | 598 پست

بنظرم این اقا خیلی روی پول و درامد شما حساب کرده و یجورایی اگ درامد نداشتع باشی نمیخادت میتونی امتحان کنی و بهش بگی قصد ندارم تا اخر عمر کار کنم چندسال‌دیگ میخام استعفا بدم و به خونه و زندگی رسیدگی کنم ببینی واکنشش چیه!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

خجالت نداره بگو نمیشه پولو بابام گفته بهم بده پررو باش چطور اون پررو میگه خونه بخریم برا پول تو تصمیم میگیره تو برا پول خودت خجالت میکشی

وقتی هنوز عقد نیستید چه جوری میخواد وام ازدواج بگیره

قشنگ معلومه داره نقشه میکشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

عقلانی اگه اومد جلو رسمی شد ازدواجتون باید خونه بخرین به نام خودت و همسرت نه یک نفر ..

ولی باید امتحان کنید ..بگو نه خانواده ام به این پول احتیاج دارن چون پول ماشین پدرم داده 

.بین بعدش رفتارش چی میشه 

اگه همون جنتلمنی بود که شما میگی 

بازم مثل سابق رفتار کرد اومد جلو برای ازدواج ..خودش مخارج خانه رو به عهده گرفت حتی اگه قرار بری مستأجری ..

.این یعنی خود واقعیش بعدم شما میایی از خودت مایع می‌زاری ..

اگر نه که ارزش نداره..

برو همون پول بده پدر مادرت 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اول اینکه واسم سوال شد چطو پدرت مستاجره و ماشین خوب انداخته زیر پات البته جسارت نشه. دوما اون ماشین در اصل واسه باباته پس بهتره واسه بابات بخری خونه رو. نامزدت میخواد خودشو راحت کنه پس فردا پول اجاره نده

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

عجبب

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
دیگه این جدید بود که پول زحمت کشیدن بابای بنده خدا رو بدی دوست پسر خونه بخره . مغزتون کجا رفته

الحق!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

از من به شما نصیحت هیچ وقت اجازه نده ی مرد در مورد پول ماشین.  خونه و هر چیزی که متعلق به شماست حرف بزنه یا تصمیم بگیره. این مدل مرد ها به درد زندگی مشترک  نمیخورن.  الویت اول و آخرشون پول هست.‌  

دقیقا بعضی آدماشانس دارن بااینجورپدرایی بخدا انقدرباچشمم اینجورآدمازیاددیدم حسرت شده همش خودمو باهاش ...

دیگه باید کنار بیایم چاره نیست . بابای منم دارا اما خسیس

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اگه خر کله ات رو گاز گرفته پولتو بردار خونه بخر برا زندگی جدید

میخوای واسه آقا مهریه هم بزن پسر مردم خشک وخالی نیاد توزندگیت

اگر عاقلی خونه به اسم خودت بگیر بده به والدین ساکن بشن لازمم نیست چیزی به کسی توضیح بدی مال خودته

اون آقا اگرواقعا محترم باشه که من میگم نیست

با مال ومنال تو برنامه ریزی نمیکنه

قدیمیا مثل خوبی داشتن

کت بده کلاه بده دوقورت ونیم بالا بده حکایت شماست 

جدی میگی؟ تازه مال من همکار خودمه حقوقش اندازه منه اونوقت اعتماد ب نفس ندارم

خودتون پسرها رو پررو کردید.... نتایج دوستی ها اینه !

روند چپکی میشه!

عوض اینکا دختر ناز کنه، پسر ناز و ادا میاد!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

به عنوان یه خانوم متاهل که تاکید داشتین میخوام نظر بدم

به هیچ وجه مورد اول رو انجام ندین پشیمون میشین

دو صفحه از تاپیک هاتو خوندم

1. همش گفتین نامزدم ولی اون فقط دوست پسرته، اگه قصدش جدی بود نمیذاشت اینهمه دغدغه مسائلو داشته باشی و میومد جلو

2. هنوز تکلیفتون مشخص نیست چون یه بار گفتی داریم کارای مهاجرتمونو میکنیم الانم میگی دنبال خونه خریدن و مستاجر نشدنیم

3. ماشینی که بابات خریده یا خودت خریدی رو اصلا نفروش، اگه میخواد مستاجر نباشه خودش باید جور کنه

از الان به فکر یه ساپورته از طرف مقابلش تا زندگی جور کنه، درسته تو شرایط فعلی سخته خونه خریدن، ولی همینکه توقع کمک یا همکاری داره یکم نه خیلی زیادیه و دنگ و سهم هم مهم نیست، احتمال خیلی زیاد جذب ماشین و درآمد و شاغل بودنتون شدن، کاری به قیافه و هیکل و اخلاقت ندارم، نمیخواد دفاع کنی، یه سری پسرا هستن که وقتی میخواد ازدواج کنه به فکر راحتیشه میگه حداقل خودش شاغل باشه خرج خودشو دربیاره،این تفکر هم به شدت آسیب میزنه بعدا به زندگی

بهتره تا رسمیش نکردین با مشاوره صحبت کنی 

تاپیک های اینجا و دغدغه هاتو پیش مشاور بگی خودش بهترین راهکارو میده

حتی اگه عاشق ترین عاشق دنیا هم که باشین منطقی ترین عاقل ترین بسازترین هم که باشین قبل ازدواج برین مشاوره