2777
2789

اصلا نمی دونم چشمه یا مثلا دارم ی چی مینویسم ی فکر منفیم تو ذهنمه طرف ان نیس میگم اگه تا تایپم نموم نشده تعرف ان شه پس اون فکر منفی اتفاق میفته😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی یعنی مثلاً یکی از مرگ حرف بزنه یعنی میگی اون میشه

نه مثلا تو فکر اینم ک نکنه از دوست پسرم برا همیشه جدا شدم نکنه یکی از عزیزانم بمیرخ بد اون لحضع میگم اکه اون کسی ک دارم براش پیام میفرستم و تایپ میکنم سزیع ان شه  این اتفاق میفته یا یکی توخونه حرف بزنه حالا هر حرفی

نه مثلا تو فکر اینم ک نکنه از دوست پسرم برا همیشه جدا شدم نکنه یکی از عزیزانم بمیرخ بد اون لحضع میگم ...

منم تقریباً یه جورایی مثل تو هستم ولی فرق می‌کنه اینا همش وسواس فکرین لامصب خیلی آدمو اذیت می‌کنه ولی اگه بی اعتنا باشی تموم میشه می‌ره ولی بهش فک کنی بزرگتر میشه مشکلت و بیشتر اذیت میشی

منم تقریباً یه جورایی مثل تو هستم ولی فرق می‌کنه اینا همش وسواس فکرین لامصب خیلی آدمو اذیت می‌کنه ول ...

یا مثلا وقتی همه‌چی خوبه باز دنبال ی چیز برای ی فکر منفیم ک میگم نکنه این سری نشه نکنه اینطوری شه

انگار دیگه دارم روانی میشم بخدا یا ی چیزو هزار بار چک میکنم

ببین نکن این کارو یه بار مشاور بهم حرفی زد گفت این چیزایی که فک می‌کنی پایه علمی نداره گفت می‌دونستی چه دکترای خوشگل و تحصیل کرده ای تو تیمارستان بسترین از خودت دور کن این افکار منفی

یا مثلا وقتی همه‌چی خوبه باز دنبال ی چیز برای ی فکر منفیم ک میگم نکنه این سری نشه نکنه اینطوری شه

ای وای منم اینجوریم ولی تصمیم گرفتم اهمیت ندم به جهنم هر چی میشه بشه نمیشه نشه