shabnam01 مدیر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 عنوان حوصله موصله ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 53 پست چقدر بده....😬 وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را... 1404/08/06 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meeeeeys عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 603 دنیا خیلی نامردهحق بعضیامون نیست واقعامن که یه آدم دیگه شدمدیگه نمیشه آدم سابق بشممجبوریم دووم بیاری ... ولی من واقعا دربرابر همه چی تسلیم شدم.بعضی وقتا دوسداشتن یکی خیلی عمیقه .از ریشه وجود میاد💔 در بهار زندگی احساس پیری میکنم
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 ولی من واقعا دربرابر همه چی تسلیم شدم.بعضی وقتا دوسداشتن یکی خیلی عمیقه .از ریشه وجود میاد💔 ولی من دنیامو میسازم تو هم به خودت بیا🥲 وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 ببخشی🥺 خواهش میکنم🙏 وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
meeeeeys عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 603 ولی من دنیامو میسازم تو هم به خودت بیا🥲 تو دنیاتو بساز...😞من دیگه نمیخام کمر راست کنمباختن رو پذیرفتم.بازی تمامه...وقت جبران نیس در بهار زندگی احساس پیری میکنم
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 تو دنیاتو بساز...😞من دیگه نمیخام کمر راست کنمباختن رو پذیرفتم.بازی تمامه...وقت جبران نیس دنیا پر از آدمای مثل من و شماسنباید خودتو ببازییه خورده عزاداریش رو بکنهرموقع دلت خواست گریه کن دلخور باشولی دوباره بلند شو وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 دنیا پر از آدمای مثل من و شماسنباید خودتو ببازییه خورده عزاداریش رو بکنهرموقع دلت خواست گریه کن دلخو ... البته خودم هم گاهی این حرفا رو یادم میره😂😂ولی الآن قشششششنگ گریه هامو کردم سبکم😂 وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
meeeeeys عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 603 دنیا پر از آدمای مثل من و شماسنباید خودتو ببازییه خورده عزاداریش رو بکنهرموقع دلت خواست گریه کن دلخو ... دیگه عاشق باخت شدم🥺😞همه ک رنگ خوش نمیبینن.باید با واقعیتها کنار بیایم در بهار زندگی احساس پیری میکنم
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 دیگه عاشق باخت شدم🥺😞همه ک رنگ خوش نمیبینن.باید با واقعیتها کنار بیایم ولی دیر یا زود به این نتیجه میرسیامیدوارم زیادی تو غم هات غرق نشی سریعتر قلبت التیام پیدا کنه وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 دیگه عاشق باخت شدم🥺😞همه ک رنگ خوش نمیبینن.باید با واقعیتها کنار بیایم چه مدته این حالو داری؟ وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
meeeeeys عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 603 چه مدته این حالو داری؟ با عرض معذرت🥀 در بهار زندگی احساس پیری میکنم
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 با عرض معذرت🥀 خواهش میکنم🌺 وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
shabnam01 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 82 متوجه نشدی ؟😞 نهفک کردم منظورت اینه که نمیتونی اینجا بگی وصله نمیشود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...
meeeeeys عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 603 نهفک کردم منظورت اینه که نمیتونی اینجا بگی اره دیگه در بهار زندگی احساس پیری میکنم