2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین من زیادی حساسم یا حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست
خب حرفش درست نبوده ولی تو این سوالو از خودت بپرس که چرا همچین چیزی ذهنتو درگیر میکنه یا باعث ناراحتی ...

من همش به شوهرم میگم اگه برعکس بود مادرشوهرم میگفت میخوام فلان لباسو برای عروسی فلانی بپوشم من بهش میگفتم نه اون زشته یه چیز قشنگ بپوشین چی جواب میداد به خدا که م ی ر ی د بالام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش به شوهرم میگم اگه برعکس بود مادرشوهرم میگفت میخوام فلان لباسو برای عروسی فلانی بپوشم من بهش م ...

پس اگع اینجوریع حرف تو دلت نزار دفعه بعد چیزی گفت محترمانه اعتراضتو بکن

یه دکلته کرپ مازاراتی رنگشم صورتیه کدر ماکسی یه دنباله از زیر باسنم میخوره کلا همه گفته بودن قشنگه ا ...

اشتباه اولتون این بود که به همسرتون گفتین،بعدم اینکه سخت نگیر،اون نظرشو گف،مهم شمایی که چکار میکنی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
پس اگع اینجوریع حرف تو دلت نزار دفعه بعد چیزی گفت محترمانه اعتراضتو بکن

به خدا اعصابم خورده چجوری ناراحتیمو برسونم دلم میگه آنفالوش کنم ولی قبلش چارتا استوری معنادار بزارم بخونه بفهمه من تا دق دلیمو خالی نکنم آروم نمیشم به خدا

اشتباه اولتون این بود که به همسرتون گفتین،بعدم اینکه سخت نگیر،اون نظرشو گف،مهم شمایی که چکار میکنی

از نظر ظاهری از نظر مالی از نظر تحصیلات از نظر تیپ از همه نظر از اونا سرترم و این داره داغونم میکنه که به خودش همچین اجازه ای داده که انقدر راحت بزنه تو ذوقم

به خدا اعصابم خورده چجوری ناراحتیمو برسونم دلم میگه آنفالوش کنم ولی قبلش چارتا استوری معنادار بزارم ...

ن انفالو نکن میخوای بهش زنگ بزن یا حضوری بهش بگو چرا اون روز این حرفو زدی من ب دل گرفتم همه بهم میگن این لباست خیلی قشنگه