2777
2789
عنوان

اولین عاشقیتون

205 بازدید | 21 پست

چجوری شروع شد

کات کردید موندید؟چیشد

اولین عشق شکستش خیلییییییییییی شدیدا سخته هیچ وقت فراموش نمیشه خداروشکر خودم تجربه نکردم ولی خب دوستام زیاد این مشکلو داشتن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

اینو یادم رفت بگم

به سینگلای عزیزززز یه سلام ویژه عرض میکنم

ایشالا ازدواج کنید بعد تو اینجور تاپیکا شرکت کنید🤣

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

چرا میشه ، سرد میشی و دیگه برات مهم نیست 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میشه ، سرد میشی و دیگه برات مهم نیست

واقعا؟

من حس میکنم چون اولین عاشقی بود هیج وقت فراموش نشه و زخمش همیشه تو دل آدم بمونه

من زیر ده سالگی بودهر چی سنم رفت بالاتر بیشتر از سرم افتاد این چیزایعنی هستا تا 25 سالگی ولی حس های ...

اره یواش یواش ....دیگه ادم سنش بگذره عاشقی حالیش نیست

واقعااااا ده سالگی

واقعا؟من حس میکنم چون اولین عاشقی بود هیج وقت فراموش نشه و زخمش همیشه تو دل آدم بمونه

عشق اول مهم نیست ، عشق اخر مهمه عزیزم ، طول میکشه تا بفهمی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نمیدونم چی بگم والا

خودمم با عشق اول ازدواج کردم نمیدونم چی به چیع🤣

اره یواش یواش ....دیگه ادم سنش بگذره عاشقی حالیش نیستواقعااااا ده سالگی

اره 

من چون زود بلوغ شدم این جور حسهام هم از بچگی قوی بود

جالبه اوجش هم تو نوجوونی بود بعدش دیگه یه ادم خشکی شدم 

واقعا؟من حس میکنم چون اولین عاشقی بود هیج وقت فراموش نشه و زخمش همیشه تو دل آدم بمونه

نه بابا

منکه حالم از قیافش بهم میخوره..واقعا مشنگ بودم اون زمان نمیدونم چی توی این ادم دیده بودم...الان هیچ جذابیت یا کشش یا حتی حسی بهش ندارم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اره من چون زود بلوغ شدم این جور حسهام هم از بچگی قوی بودجالبه اوجش هم تو نوجوونی بود بعدش دیگه یه اد ...

الان یاد عشق اولت میوفتی چه حسی داری

نه بابامنکه حالم از قیافش بهم میخوره..واقعا مشنگ بودم اون زمان نمیدونم چی توی این ادم دیده بودم...ال ...

حالا خداروشکر تو ازش سرد شدی بعضی ها دیگه مگه ول میکنن طرفو

الان یاد عشق اولت میوفتی چه حسی داری

هیچ حسی دیگه ندارم 

هر چی سنت بره بالا بیشتر این چیزا واست مسخره میشه

ادما معمولا این حسهارو فراموش میکنن 

به نظرم اونایی که درگیر میمونن مشکل روحی روانی دارن یا افسردگی وگرنه ادم صد در صد به نتیجه میرسه که اینا یه تغییر هورمونی بچگی بوده

باور کن گاهی بعضی ها که روشون کراش داشتم یا کسی که عاشقش بودم رو میبینم میگم چقدر تباه بودی اخه این چی داشت 

طبق تجربه خودم و مدت ها مطالعه تو حوزه روانشناسی رفتار ....عشق اگه تو مسیر درست باشه چه بسا همون عشق دوران قبل ۱۶ سالگی...ممکنه به ازدواج هم ختم بشه...اما اگه تو مسیر غلط بیوفته...ادم محکوم به فراموشیش میشه و میره سراغ ادامه زندگیش با احساس های جدید...ادمها پتانسیل اینو دارن بار ها عاشق بشن..‌اگه عشق اول یا دوم یا بیشترش در مسیر درست نباشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
هیچ حسی دیگه ندارم هر چی سنت بره بالا بیشتر این چیزا واست مسخره میشهادما معمولا این حسهارو فراموش می ...

چه خوب

منم کاش می‌فهمیدم عاشقی چقدررررر مسخرست خودمو بدبخت و افسرده نمیکردم