الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو شیشه هیچی از بخارش بیرون نمیره و همه خاصیت گوشت حفظ میشه من همه غذاهای بچم مثل سوپ و حلیم و گوشت ...
هیچ جوره نمیترکه؟ اب قابلمه که تبخیر میشه بازم ابجوش باید اضافه کنیم درسته؟
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
نه نمیترکه قابلمه رو پر از اب کنی شعله هم کم باشه ابش تموم نمیشه حواست باشه اگرم ابش کم شد خواستی اض ...
ممنونم ازت😍
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
مرسیی کبرا ولییی من مسافرت میرم دوس دارم بیرون غذا بخورم نهابت به چایی میوه ببرم البته که سلیقه ای
والاه ما هر وقت خوردیم تا ماه ها گلاب ب روتون اسهال شدیم.. خیلی جاها بهداشت رعایت نمیشه.. از بهداشت ظرف و ظروف بگیر تا بهداشت آشپزخونه و بهداشت آشپز و بهداشت محیط رستوران.. ترجیح من اینه خودم آشپزی کنم.. البته ک بحث هزینشم هس..
اول داخل قابلمه خورشتتو میپزی.. بعد میریزی داخل شیشه.. شیشه رو نیم ساعت داخل قابلمه آبجوش میزاری بعد برمیداری و برعکس میکنی.. شما دیگه غذاتو از اول داخل شیشه نمیپزی؟؟