2777
2789
عنوان

به نظرتون حامله م؟

186 بازدید | 20 پست

بچه ها من ماه قبل رازیانه خوردم, از هفته قبل موعد پریودم سینه هام درد گرفت و سفت شد درحالیکه تا حالا قبل پریود این علائم رو نداشتم, بعدش هم که روز پریودم لکه دیدم, شبشم انقباضات شکمی خیلی شدید که تا حالا تجربه نکرده بودم, پریود شدم خلاصه ولی خیلی سبک تر از همیشه, الانم یه هفته ای میشه بعد غذا احساس بالا اوردن دارم ولی بالا نمیارم, به نظرتون امکان حاملگی هست؟ راستی, بعد تموم شدن خونریزی هم بیبی چک منفی نشون داد, هر کی میبینه میپرسه حامله ای, میگن قیافت خیلی تغییر کرده

بعد خونریزی بی بی چک؟ 

عزیزم تا بی بی نزنی ک مشخص نیس ..حرفای خاله زنکی هم بیخیال فقط حال ادمو بد میکنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش بده...خبرشو اینجا بده...

من آخرین پری ۱۵ اسفند بود. دو ماهه رازیانه میخورم. ماه اول سر تایم خودم پریود شدم ولی ماه دوم نشدم با دو هفته تاخیر پریود شدم. به مدت دو هفته سینه درد داشتم و درد شکم و کمر و ترشح زیاد. ولی امروز پریود شدم...

هدفم از گفتن اینها این بود که به علایم دل نبند... فقط آزمایش بده و بی بی بزن

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟