2777
2789
عنوان

دخترایی ک پاپیچ مردای متاهل میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 41 پست
من مخالفم خودم یه دختر آروم و بی حاشیه ام تا حالا با پسری هم نبودم خیلی برای جامعه الان عقب افتادم و ...

چه ارزشی داره شوهر اینجوری کردن واقعا

تا آخر عمرت ازدواج نکنه ده هیچ جلویی از اونا 

حداقل اه یه زن دیگه پشت سرت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو قبول دارما ولی دقت کردید هیچوقت مرد متاهل که با دختر وارد رابطه میشه محکوم نیست؟برعکسش باشه باز ...

چون جدیدا دارم ب چشم میبینم ک بعضی دخترا چقدر کثیف شدن و البته مردشم هست. در هر حال مقصر هر دوان

من موندم چرا انقد زن ستیز کسی نگفت شوهرای عنشون چقد حرومین که میرن سمت دخترا

با زنش داره راه میره به من نگاه معنا دار میکنه

زنش رفته پروو کنه به مغازه داره میگم نه من دامن بلند دوست ندارم کوتاهشو میپسندم همینو کوتاه دارید؟ 

بهم نگاه میکنه با منظور

الان دخترا مقصرن؟ پیش شمان و رحم نمیکنن وای بحال وقتی شما نیستید

من مخالفم خودم یه دختر آروم و بی حاشیه ام تا حالا با پسری هم نبودم خیلی برای جامعه الان عقب افتادم و ...

ته اون رابطه رو باید ببینی. حتی اگه دوتا لاشیم ب هم برسن، زندگی خوشی نخواهند داشت چون کارما دنبالشون میکنه و یه جا خفتشون میکنه

دیدی مگه ایندرو؟😂

بله نمونه زیاد دیدم 

از قدیم از این حکایت ها بوده و دیدیم و شنیدیم هیچی نشد 

الان هم دارم میبینم طرف داره لذت میبره زندگیشو میکنه خیلی هم دوسش دارند

من حکایت آدم هایی رو شنیدم که زندگیشون به سرانجام هم رسید عمرشون به ۸۰ و ۹۰ سال رسید و فوت کردند الان ولی زمان خودشون ظلم کردند هوو شدند خیانت کردند و عاقبتش عالی شد تا لحظه آخر و برعکس زن قربانی تا آخر عمرش بدبخت بود

من موندم چرا انقد زن ستیز کسی نگفت شوهرای عنشون چقد حرومین که میرن سمت دخترابا زنش داره راه میره به ...

کسی نگفت مردا پاکنا. ما الان نگفتیم مقصر فقط دخترس. نتیجه کلی از یه رابطه غلطو داریم میگیم

بله نمونه زیاد دیدم از قدیم از این حکایت ها بوده و دیدیم و شنیدیم هیچی نشد الان هم دارم میبینم طرف د ...

تو از جزییات زندگیشون چ میدونی. یه تصویر کلی دیدی، دلت خواسته همونو باور کنی.

ب همین دیدگاهت ادامه بده، ایشالله همینی باشه ک تو میگی