2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا دیدم ولی یکدفعه انگار نابود میشن چند نفر اینجوری دیدم

چمدونم والا

البته یک بنده خدایی هست با پارتی بازی شغلِ رده بالای دولتی گرفت

الان پسرش بیش فعالی داره و نمیتونه درست حرف بزنه

چمدونم والاالبته یک بنده خدایی هست با پارتی بازی شغلِ رده بالای دولتی گرفتالان پسرش بیش فعالی داره و ...

می‌دونی بیشتر آدم هایی که ظلم میکنن توی پیری و ناتوانیشون خیلی بدبخت میشن 

تعریف کن

۴ سال پیش یجا خیلی خوب استخدام شدم کاراموز 

یه مدیر دختر داشت ۶ سال از من بزرگتر بود خیلی کارش خفن بود من خیلی دوسش داشتم قبولش داشتم هرکار انجام میداد منم انجام میدادم سعی میکردم مثل اون زرنگ و کاری باشم ولی وقتی اینارو دید باهام روز به روز بدتر شد تحقیرم میکرد سرم داد میزد به همه بچه های شرکت میگفت با من حرف نزنن اخرشم زیرابمو زد بعدشم هرجا میرفتم کار کنم زنگ میزد اونجا میکفت این دزده 

اخر خودش بخاطره دزدی اخراج شد همه فهمیدن 

دروغ چرا عین این چهار سال چشمم چشم میکردم عاقبتشو ببینم

۴ سال پیش یجا خیلی خوب استخدام شدم کاراموز یه مدیر دختر داشت ۶ سال از من بزرگتر بود خیلی کارش خفن بو ...

تو این چهارسال هر بار هر اتفاقی برام میوفتاد گریه میکردم میگفتم پس اون چرا هیچیش نمیشه 

ولی یروز واسه همیشه با بی ابرویی اخراج شد