2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بپرس

از کی شروع کردی و بطور میانگین روزانه چقدر میخوندی

چطوری مرور میکردی من خیلی واسه مرور مشکل دارم 

عمومی و کلا نهاییارو چطور و از کی شروع کردی

تراز ازمونات معمولا چقد بود

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

جانم

من هیچی نخوندم پایه دهم صفر اصلا این پایه رو نخوندم یازدهم در حد مدرسه بلدم ولی در حد تست نه 

حالا عزیزم من وقتی فیلم میبینم اصلا خوشم نمیاد حال ندارم یه فیلم ۳ ساعته رو ببیینم و اگه خودم پایه دهم و یازدهم با کتاب بخونم و تست بزنم بنظرت میتونم با توجه به اینکه پایه ام اینطوریه؟نظرت چیه ؟

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

از کی شروع کردی و بطور میانگین روزانه چقدر میخوندیچطوری مرور میکردی من خیلی واسه مرور مشکل دارم عموم ...

من حدودا از فروردین برای کنکور سال بعد شروع کردم و پایه ی من صفر مطلق بود چون بعد لیسانس از رشته ی ریاضی اومدم دیپلم تجربی بگیرم بطور میانگین ۷/۸ ساعت میخوندم اما ماه اخر تا ۱۱ ساعتم خوندم

من برای درسایی مثل ریاضی و فیزیک مرورام فقط بصورت تست بود اصلا به اموزش برنمیگشتم مگر اینکه حس کنم دارم میلنگم اما برای زیست مثلا امروز گفتار یک فصل دو رو میخوندم همون روز تستای زوج رو میزدم دو روز بعد تستای فردو میزدم و هفته بعد یدور مرور سریع و روزنامه وار دوباره از جزوه داشتم دوباره دو رپز بعدش تستای علامت زده اون گفتارو میزدم و بعدش دیگه بصورت روتین هرروز تست اون مبحثو داشتم بعد حدود یک ماه بعد مجدد گفتارو میخوندم

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

من حدودا از فروردین برای کنکور سال بعد شروع کردم و پایه ی من صفر مطلق بود چون بعد لیسانس از رشته ی ر ...

مرسییی❤️

و اینکه واسه فیزیک و ریاضی چه کتاب تستی پیشنهادمیکنی

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

عزیزم تبریک میگم امیدوارم تو مسیر جدید کلی موفق باشیمیشه لطفا تراز هر دو کنکور و تراز نهایی و تراز ک ...

مرسی عزیزم من کنکورم کنکور تیر بود ترازش۹۶۰۰ بود و تراز نهاییم ۹۸۰۰ تراز کلم فک کنم حدود ۹۷۰۰ بود 

من هیچی نخوندم پایه دهم صفر اصلا این پایه رو نخوندم یازدهم در حد مدرسه بلدم ولی در حد تست نه حالا عز ...

عزیزم این سوال شما خیلی بستگی به خودتون داره من به شخصه بصورت فیلم خیلی بهتر یاد میگرفتم تا از طریق کتاب

حالا شما خودت یه مبحثو از کتاب بخون بعد تست بزن اگر یاد گرفتی و راضی بودی ادامه بده