2777
2789
عنوان

بیاین ارومم کنین

101 بازدید | 23 پست

من اضطراب اجتماعی شدید دارم تصمیم گرفتم باهاش مقابله کنم کم کم برم اینور اونور و اینا بعد بابام چند وقته خونس کلا میگه خودم میبرم و میارمت!! شاید باورتون نشه ولی من حتی واسه یه زنگ زدن ساده به اژانس هم استرس میگیرم میخوام با این استرس مقابله کنم ولی این کارای بابام اجازه نمیده خودمو پیداکنم...به بهونه ی خونه بودن و ماشین داشتن هرجا میخوام برم میگه من میبرمت...میدونه که اعتماد بنفسم پایینه و اضطراب دارم ولی باز اینو میگه...میگه چرا پول الکی بدی به اژانس...ینی واقعا انقد درکش سخته براش که من ابتدایی ترین کار ها هم برام سخته و باید نقریبا از صفر شروع کنم اونم تو سن ۲۴ سالگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم یکم بهتر شدم 

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

منم اضطراب اجتماعی داشتم درمانش کردم حتی جرعت نمیکردم از خونه برم بیرون

خیلی سخت بود خداروشکر الان فقط یکم از تلفن جواب دادن خوشم نمیاد ولی واسه بیرون رفتن هیچ مشکلی ندارم 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

بیشتر باعث اعصاب خوردی میشه اعصابم به هم میریزه احساس میکنم داره کنترلم میکنه

پدر منم اینجور بود جتی بدتر الانم پدر شوهرم اینجوره😑ادمو خسته میکنه ادم حس،زندانی بودن داره