2777
2789

ببین بیشتر از این اینده و اعصاب روان خودتو خراب نکن

اول بشین باهاش حرف بزن بگو اگه مثل قبلت نشی من طلاق میگیرم اگه قبول کرد بشه که هیچ اگرم حرف اضافی زد و قبول نکرد طلاقتو بگیر چون معلومه به درد زندگی نمیخوره

کسی که بیرون کنارش همش استرس داشته باشی به چه دردت میخوره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر عقدین میگم سعی کن با زبون خوش فقط زبون کم کم بیاریش تو راه،اینقدر ازش تعریف کنی بگی با این هیکل موی مثلا اینجوری خیلی بهترت میکنه اینقدر اون چیزی که میخوای درقالب زبون خوش باید بگی ناخودآگاه ملکه ذهنش میشه و یکبار امتحانش میکنه،اگر نامزدی فعلا اصلا عقد نکن تا مطمئن نشدی عقد نکن

ببین بیشتر از این اینده و اعصاب روان خودتو خراب نکناول بشین باهاش حرف بزن بگو اگه مثل قبلت نشی من طل ...

واقعا دیگ می‌خوام خانواده ها در جریان بذارم و جدی باشم کاملا درست میگی به هیچ دردی نمیخوره 

موندم چکار کنم گفتم حداقل تلاش خودمو بکنم بعد بفکر جدایی باشم

تو دوران دوستی هم اینجوری بود؟؟ اینکه محدودت میکنه خیلی بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه معتاد نیست خلاف هم نمیکنه میدونم یعنی مطمئنم

باهاش صحبت کن فوری حرف طلاقو پیش نکش 

دلیل کارشو بپرس و بگو که با این رفتار و پوشش معذبی چون قبلا اینطور نبوده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم