2777
2789

دخترم ۸ سالشه از دیروز میگفت پشت سرم درد میکنه گفتم حتما محکم میبندم بخاطر اونه درست جای کش که بسته میشه امروز نبستم دیدم یه گردی اندازه یه نخود کوچیک جوش مانند دراومده و درد داره وقتی صاف میخوابه اذیته قرمزی نداره فقط تو لمس معلومه از محکم بستن مو میشه؟ آخه موهاش کوتاهه به بافت نمیرسه یا ببرم چه دکتری!!؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاخدا ببر دکتر اسی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ان شاالله که چیز خاصی نیستش ولی برای اینکه خیالخودتو راحت کنی ببرش دکتر

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
ان شاالله که چیز خاصی نیستش ولی برای اینکه خیالخودتو راحت کنی ببرش دکتر

انشاالله

میگم چند روز صبر کنم نخوابید ببرم شاید از بستن موهاش باشه یا نمیشه؟ 

یکم الکل بزن یکی دوروزصبرکن کوچیک میشه اگه نرفت ببرش دکترپوست

باشه همین کار رو میکنم ممنونم فقط دخترم همش میگه درد میکنه دلم ریش میشه

چن روزپیش پشت گوش شوهرم همینجوری شداگه دلش داری فشاربده دربیاددرجاخوب میشه

اگه خودم بودم همین کارو میکردم خخ ولی دخترم نمیتونم دست میزنم میگه درد داره دست نزن خودمم میترسم دستکاری کنم میبرم دکتر فقط انشالله چیز خاصی نباشه