من الان گل کلم و هویج رو خورد کردم و گذاشتم کنار تا صبح خشک بشه کامل، بعد میخواستم بدونم فردا آب و سرکه رو چجوری اضافه کنم که ترشی و شور کپک نزنه و کجا نگهشون دارم چون تو آپارتمان زندگی میکنم محیط خونه گرمه میترسم خراب بشه راهی هست که کپک نزنه و خراب نشه؟
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تخمیری یعنی چجوری میشه؟ چی میریزید توش و روش پختش چطوره
تخمیری رو نمیپزند وسایل رو میزارن با نمک معدن در مرحله ی تخمیر سرکه ی طبیعی تولید میکنه حتی خیارشور تخمیری هست یک هفته طول نمیکشه آماده میشه ولی فوق العادس
باید تو نت سرچ کنی برای هر ترشی نوع تخمیریش هست مثلا برای ترشی کلم ساورکراته اسمش