2777
2789

من الان گل کلم و هویج رو خورد کردم و گذاشتم کنار تا صبح خشک بشه کامل، بعد میخواستم بدونم فردا آب و سرکه رو چجوری اضافه کنم که ترشی و شور کپک نزنه و کجا نگهشون دارم چون تو آپارتمان زندگی میکنم محیط خونه گرمه میترسم خراب بشه راهی هست که کپک نزنه و خراب نشه؟

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کلا به ترشی ها سرکه نمیزنیم نمیدونمما تخمیری درست میکنیم سرکه خیلی مضره

تخمیری یعنی چجوری میشه؟ چی می‌ریزید توش و روش پختش چطوره

[QUOTE=399753173]اگه نمکش به اندازه باشه کپک نمیزنه[/QUOاخه نمک مثلا به ازای ده تا لیوان چقدر بریزم؟

[QUOTE=399753173]اگه نمکش به اندازه باشه کپک نمیزنه[/QUOاخه نمک مثلا به ازای ده تا لیوان چقدر بریزم؟

کم کم بریز بعد مزش کن هر وقت شور شد دیگه نزن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببین همه چی رو بریز بذار مواد ابو به خودش بکشه بعد معلوم میشه که نمکش کمه یا نه 

اینجوری متوجه نمیشی 

ببین همه چی رو بریز بذار مواد ابو به خودش بکشه بعد معلوم میشه که نمکش کمه یا نه اینجوری متوجه نمیشی

باشه مرسی 

تخمیری یعنی چجوری میشه؟ چی می‌ریزید توش و روش پختش چطوره

تخمیری رو نمیپزند وسایل رو میزارن با نمک معدن در مرحله ی تخمیر سرکه ی طبیعی تولید میکنه حتی خیارشور تخمیری هست یک هفته طول نمیکشه آماده میشه ولی فوق العادس 

باید تو نت سرچ کنی برای هر ترشی نوع تخمیریش هست مثلا برای ترشی کلم ساورکراته اسمش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.