2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم پسر برادرشو زده جاریم غوغااااا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست

من بودم بچه ام این کارو میکرد حتما حتما به خرید گوشی فکر میکردم برا خواهر شوهرم  

ولی اگه جای خواهر شوهرتون بودم احتمالا به جای زدن بچه کلی گریه میکردم و اولین جمله ام این بود که واااای چیکااار کردیییی 

دقیقا خودمو گذاشتم تو اون شرایط 😕

گوشی سوخته دیگه؟  یا یه لحظه بوده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدن توو هر شرایطی کار حیوون ه، کار آدمیزاد نیست، تحت هررر شرایطی بستگی بچه چند سالش باشه و.... اگر خ ...

وقتی کار بدی می‌کنه باید بزنیش دیگه وقتی عصبانیت می‌کنه خیلی الان مثلن همسایه هم حق زدن بچه رو نداره ؟

من بودم بچه ام این کارو میکرد حتما حتما به خرید گوشی فکر میکردم برا خواهر شوهرم ولی اگه جای خواهر ش ...

سوخته مونده تو اب

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
😑😑😑😑😑😑😑

چی شد؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
وقتی کار بدی می‌کنه باید بزنیش دیگه وقتی عصبانیت می‌کنه خیلی الان مثلن همسایه هم حق زدن بچه رو نداره ...

وا، ینی چی؟! ینی همسایه بیاد بچه رو بزنه؟؟؟ 

نه تحت هیچ شرایطی زدن درست نیست، همینایی که الان میوفتن به جوون زن و بچه شون و فکر میکنن حق زن ه که کتک بخوره، توو بچگی کتک خوردن و مامانشون گفته حقت ه کتک بخوری 

مگه حیوونیم که همدیگه رو بزنیم؟ بچه هم بله اذیت میکنه، باید با هر اذیت کتکش زد؟! 

الان چرا باید خوشحال باشم؟ چرا ناراحت

دلیل تاپیک چیه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
وا، ینی چی؟! ینی همسایه بیاد بچه رو بزنه؟؟؟ نه تحت هیچ شرایطی زدن درست نیست، همینایی که الان میوفتن ...

اگر بعد چند بار تذکر بازم به بازیگوشی و کار بدش ادامه بده مجبوری دیگه چون با زبون خوش و آروم و مهربونی به حرف نمیکنه