2777
2789
عنوان

مشاورم میگه ‌پسره اگه تحقیرت کرد ❗️ خیلی ام بد کاری نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 19 پست
خودمم هنوز دوست ندارم و متنفرمخانواده ام شرط اشون برای حمایت مالی این بودچاره ای نداشتم

خب همون پول رو یه شرکت بزنی خیلی بیشتر درامد داره چون کشورای اروپایی بعضیاشون مث انگلیس و فرانسه هزینه تحصیل و زندگی خیلی بالاتره . باز المان و ایتالیا خیلی بهتر بود  ...گرچه از نظر پدر مادرا کلاس کاری خانواده بالاتره 

به نظرم دوست پسرت با عذاب دادن و تحت فشار گذاشتنت باعث پیشرفتت شده از همه لحاظ ولی روحی داغونت کرده

داغون شدم ولی افسردگی خوبی بود

نوعی از افسردگی بود که بعدش بیشتر فکر کردم رو خودم و شخصیتم 

و فکر کردم اگه نسخه قبلیم ادم مناسب و‌ با شعوری بود من هیچ وقت سمت این آدم جذب نمیشدم

پس به ایرادی داشتم و یه مشکل شخصیتی داشتم که این تجربه برام اتفاق افتاد

و کمک گرفتم حلش کردم

الان خیلی خوبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون پول رو یه شرکت بزنی خیلی بیشتر درامد داره چون کشورای اروپایی بعضیاشون مث انگلیس و فرانسه هزی ...

مسئله اونه که اون پول برای این کار نمیدن

و واقعا نمیتونم بدون حمایت مالی اشون مهاجرت کنم

چون هزینه ها خیلی بالاست

بعضی وقتا آدم مجبوره بخاطر منافع شخصیش یه کاری بکنه که علاقه نداره

دنیا بزرگسالی واقعا پر از نرسیدنه و انتخاب بین بد و بدتر

واقعیت زندگی همینه در واقع ما اونطور که فکر میکنیم شخصیت اصلی زندگی دیگران نیستیم...با این تصور که ادم خودش رو برتر بدونه ناخوداگاه هم به ادمای اطرافش اسیب میزنه و هم اون ادما بهت اسیب میزینن مثل همین تجربه ای که داشتی و بخوان چندتا دروغ هم سر هم کنن که روت تاثیر بیشتری داشته باشه :). بنظرم مشاور خوبی داری خوب کمکت میکنه به خودشناسی برسی