2777
2789

با سی تی اس کن فهمیدم 

گفت اگر یک تیکه درگیر بود عملش میکردم راحتت میکردم 

اما کل ریه ها درگیره و باید یجوری باهاش کنار بیای

گفت باید مراقب باشی سرماخوردگی سفت نگیری که تشدید نشه

علائمم خلط دائم بود هنوزم همینه خسته شدم 

از همه ی کسایی که میدونن درمان برونشیت چیه عاجزانه میخوام یه راه حلی بدین دعامیکنم براتون 

من سنم کمه اخه هنوز ازدواجم نکردم 

از الان درگیر باشم 😭

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
علایمش چیه سرفه خلط چی هست اگه خلط چه شکلیه

هیچ وقت هیچ کس جواب سوللمو نداده تو این تاپیکا

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای درمان خلط پشت حلق وسرفه وسردی معدم  پودر زنیان وپودر اویشن به یک اندازه وسیاه دانه  قاطی کردم البته سیاه دانه رونباید پودر کنی فقط اویشن وزنیان .بعداز غذا وقبل از غذا نصف قاشق چایخوری میخوردم ظرف یک هفته اوکی شدم 

پدربزرگ منم برونشیت ریه داشت...حواست خیلی باید باشه سرماخوردگی و آنفولانزای شدید خدای نکرده نگیری...سیستم ایمنیت هم حسابی تقویت کن...قرص ویتامین سی زینک دار بگیر هر روز صبح مصرف کن عالیه...یه چیزی هم هست اونم سیر هست برای درمان خلط پشت حلق و تقویت سیستم ایمنی خیلی خوبه.

❤️❤️ 

دکتر گفته دیگه، اینجا مردم مگه متخصص رین اونم بدون دیدن جواب ازمایشات نظر بدن

خوذت میگی متخصص ریه نیستن 

بعد میگی بدون دیدن جواب آزمایشامگه دکترن که جواب آزمایش نشون بدم؟

بعدشم تجربه که دارن میخوام از تجربیاتشون استفاده کنم 

پدربزرگ منم برونشیت ریه داشت...حواست خیلی باید باشه سرماخوردگی و آنفولانزای شدید خدای نکرده نگیری... ...

😭پدربزرگتون حالش چطوره؟

زنده هستن انشالله؟

نگو فوت شده بخاطر برونشیت که داغون میشم 

من همینطوری روحیه م ضعیف هست تحمل این حرفارو ندارم

اگه سرماخوردگی شدید بگیرم چی میشه؟

عزیزم من دارم جواب میدم گلم

مرسی گلم 

لطف کردی

😭پدربزرگتون حالش چطوره؟زنده هستن انشالله؟نگو فوت شده بخاطر برونشیت که داغون میشم من همینطوری روحیه ...

عزیزم انقدر خودت رو نباز...تو ماشاالله جوونی...بدنت قوی تر و سالم تره...سرماخوردگی خب باعث عفونت بیش تر میشه تا جایی که می تونی مراقب خودت باش.😘😘

❤️❤️ 

عزیزم انقدر خودت رو نباز...تو ماشاالله جوونی...بدنت قوی تر و سالم تره...سرماخوردگی خب باعث عفونت بیش ...

عزیزم یه خواهشی ازت کنم؟

حالا من اونجا درسته رفتم تو فاز دپرسی و غم 

اما باید اطلاعاتم درمورد این بیماری بالاتر ببرم 

لطفا بدون ترس و ترحم اگه چیزی از این بیماری میدونی بهم بگو

که رعایت کنم و حواسمو جمع کنم و اگر رعایت نکنم عواقبش هم بدونم

نباید احساسی برخورد کنم باید همه جوانبو درنظر بگیرم و بدونم چی به چیه