2777
2789

این حرفشون واسه یه سری از افراد خیلی حساس و شکاک مثل یه سم خالص میمونه خیر سرشون روانشناسن😒هیچوقت لایک و فالو کردن جنس مخالف وقتی که خوده اون ادم متاهل باشه خیانت نبوده یا حداقل خیانت مستقیم نبوده چون میشه بدون لایک و فالو کردن هم ادم خیانت کنه ادم خیانتکار کارشو با گوشی نوکیا هم انجام میده 

مثلا همه الان میگین نه حق با روانشناس هاست ولی ادمی که بخصوص خانما که خیلی حساس ترن نسبت به شوهرشون خیلی شکاک و حساس باشن خیلی آسیب پذیره همین حرف یسری از روانشناس های زرد باعث شده که خیلی از رابطه ها از بین بره 

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوما شاید همین جوری رندوم لایک و فالو کنن اما آقایون این طوری نیستن حداقلش دنبال هیز بازین در کمتر ...

اقایونی که لایک و فالو میکنن

دو دسته ان 

یا هیز و خیانتکارن

یا هم هیچکدوم اینا نیستن و از نظرشون این کار خیلی ساده اییه 

کاری به حرف روانشناسا و بقیه ندارم درکل چرا باید دیگران رو لایک و فالو کنید حتما ؟ باور کنید نیازی ن ...

درسته 

ولی خیانت حساب نمیشه ولی سوتفاهم چرا🤦‍♀️

اقایونی که لایک و فالو میکنندو دسته ان یا هیز و خیانتکارنیا هم هیچکدوم اینا نیستن و از نظرشون این کا ...

بذارین قبول نکنم 

پیج کاری منطقیه دنبال جذب مخاطب باشن 

ولی پیج شخصی خیر 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دقیقا موافقم باهاتاگه قراره تو رابطه ای باشم که نگران لایکای طرف باشم یا برعکس همون بهتر که نباشم

دقیقا

درسته این لایک و فالو کردن اشتباهه اونم فرد متاهل ولی خوب خیانت نیست 🙄