paxox مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 4 عنوان اولین تجربه خوابگاه 52 بازدید | 7 پست بچه ها توروخدا بگید که فقط من نیستم که تو اولین روزهای خوابگاه حس غربت و تنهایی شدید دارم دیروز | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2944 طبیعیه تا بیای به شرایط عادت کنی طول میکشه . از ترم های بعد که جاهای دیدنی اون شهرو یاد بگیری دوست پیدا کنی یا درگیر درس بشی بهتر میشه
mozhgol عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 2485 عزیزم یکی دو هفته خیلی سخته. اما یهو میبینی چقدر عادت کردی و باحاله مستقل و با دوستان بودن.خوابگاه و دانشگاه یکی از بهترین تجربه های زندگیت میشه. مهربان باشیم
paxox مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 4 من نه حس غربت داشتم نه تنهایی خیلی هم خوش میگذشت یهم خوشبحالت😢
paxox مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 4 طبیعیه تا بیای به شرایط عادت کنی طول میکشه . از ترم های بعد که جاهای دیدنی اون شهرو یاد بگیری دوست پ ... آخه من یه هفته دیر اومدم برای خوابگاه،اکثرا انگار دوست و رفیق دارن و من تنهام و این خیلی بیشتر اذیتم میکنه
paxox مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 4 عزیزم یکی دو هفته خیلی سخته. اما یهو میبینی چقدر عادت کردی و باحاله مستقل و با دوستان بودن.خوابگاه ... امیدوارم🤍