ماهپیکرسلطان مدیر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 عنوان هرکس ناامید شده از حاجت روایی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 44 پست من از این صلوات حاجت گرفتم هرکس حاجت داره تعداد اعلام کنید ، منم خودم تو نماز شبم دعاتون میکنم .شماهم دعا کنید برام تعداد صلوات بگید لطفاً (هدیه کنید به انبیاء) این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔 1404/08/06 | 20:59 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 صدتا توروخدا برای درست شدن کارای مهاجرتم دعا کنید یا خواستگار خوب برام بیاد انشاءالله عزیزم این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 ۴ تا فرستادم دعا کن برای ازدواجم اونی ک میخوام بیاد جلو حاجت روایی همه تون🫠😭🦋 قبول باشه این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5537 منپ ۱۴ تا فرستادم خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 ۴۰۰ تا هدیه به انبیاء التماس دعا برای امضام انشاءالله بزسی به خواستت عزیزم این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 منپ ۱۴ تا فرستادم قبول باشه این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4711 انشاءالله بزسی به خواستت عزیزم مممنونم عزیزم الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی التماس دعای فراوان التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 مممنونم عزیزم الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی التماس دعای فراوان ممنونم عزیزم .چشم انشاءالله این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 صد تا واسه سلامتی بابام دعا کنین مشکلی نداشته باشه انشاءالله عزیزم سلامت باشن 🌺 این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 ممنون انشالله آزمایش دارم دعا کنید چیزیم نباشه این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
باروکا عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1586 100 تالطفا برای ازدواج موفق و خوشبختی مجردا دعا کن ان شاء الله حاجت روا باشی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 100 تالطفا برای ازدواج موفق و خوشبختی مجردا دعا کن ان شاء الله حاجت روا باشی قبول باشه چشم انشاءالله حاجت روا بشین این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔
ftm7575f عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 4782 آزمایش دارم دعا کنید چیزیم نباشه چشمم انشالله جواب آزمایشتون خوب درمیاد
ماهپیکرسلطان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 127 چشمم انشالله جواب آزمایشتون خوب درمیاد پرنور بانوجان این کاربر زیر فشار زندگی و فشار روحی روانی داره له میشه لطفاً آرامتر و مهربان تر رفتار کنید 💔