2777
2789
عنوان

حاملگی بعد از چند ساعت از اقدام مشخص میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
دارو گیاهی برای رفع عفونت و اینچیزا همزمان بخورم اشکال نداره؟؟

تا روز تخمک گذاری بخور بعدش نخور  

عفونت داری باید عفونتت رو درمان کنی انتی بیوتیک مشکلی نداره خوردنش 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 14 روز بعد لقاح بی بی چک نشون میدهیعنی موعد پریودت ک شد میتوی بزنی من روز موعد پریود زدم و ...

تو رو خدا برا منم دعا کن مثبت بشه خوشحالم برات 

یعنی ۱۴ روز از پریودت ند گذشت بی بی چک زدی یا از اقدامت؟؟ من دارو گیاهی مثل بومادران و بادرنجوبه بخورم و همزمان اقدام هم بکنم ضرری نداره؟

سه تا پنج روز بعد آزمایش خون شاید نشون بده 

بیبی چک پنج روز به بعد موعد پریودی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

تا روز تخمک گذاری بخور بعدش نخور عفونت داری باید عفونتت رو درمان کنی انتی بیوتیک مشکلی نداره خوردنش

عفونت به اون صورت ندارم چون زیاد میرم سرویس میگم یکم دارو گیاهی بخورم وگرنه سونو واژینال هم دادم گفتن هیچ مشکلی نداری

تو رو خدا برا منم دعا کن مثبت بشه خوشحالم برات یعنی ۱۴ روز از پریودت ند گذشت بی بی چک زدی یا از اقدا ...

تست نمک برن

ادرار به مقدار کافی😁 و نمک دوقاشق پر

ترکیب کن هم نزن اصلا،  دو دیقه تا 5 دیقه بعد

اگه یه لایه مثل ابر  یا توده روش قرار گرف بارداری

عفونت به اون صورت ندارم چون زیاد میرم سرویس میگم یکم دارو گیاهی بخورم وگرنه سونو واژینال هم دادم گفت ...

پس نخور 

یکی دو روز بعد پریود بومادران بخوری کافیه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
تست نمک برنادرار به مقدار کافی😁 و نمک دوقاشق پرترکیب کن هم نزن اصلا، دو دیقه تا 5 دیقه بعداگه یه ل ...

یا خدا واقعیه؟؟یعنی بعد سه روز از اقدام هم نشون میده خخخ