2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک رو نظر بدین

102 بازدید | 21 پست

عکس میذارم تا سایت تایید کنه چهارتا بیبی زدم منفی بود این امروز صبح زدم همون اول دوتا خط کم‌رنگ افتاد پنج دیقه بعد پر رنگ شد و یه دوهفته اس عقب انداختم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته ازمایش تیتر بتا بده

ب شوهرم نگفتم چون اون چهارتا منفی رو دید بود الان بگم یا این کاذب مثبت شده؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب بارداری مبارکه

ممکنه کاذب باشه اخه سه ساعت قبل تست رابطه جن داشتم

رابطه ربطی نداره برو فردا ازمایش بده مطمین سدی به همسرت بگو

کاش طاااقت بیارم هیچی نگم بهش بعد با جواب مطمعن بهش‌بگم‌ی شیرینی ازش بگیرم حیف ک بی طاقتم میتزسم بگم نشه سوپرایز کنم

کاش طاااقت بیارم هیچی نگم بهش بعد با جواب مطمعن بهش‌بگم‌ی شیرینی ازش بگیرم حیف ک بی طاقتم میتزسم بگم ...

😂😂 درکت میکنم

منم همینجوری ام 

امشب کمتر باهاش حرف بزن تا نگی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
😂😂 درکت میکنممنم همینجوری ام امشب کمتر باهاش حرف بزن تا نگی

خدااایا از صب ده بار رفتم بهش پیااام بدم😃😃😃 از طرفی میترسم منفی بشه اخه چهارتا بیبی قبل این زدم منفی بود

خدااایا از صب ده بار رفتم بهش پیااام بدم😃😃😃 از طرفی میترسم منفی بشه اخه چهارتا بیبی قبل این زدم م ...

خودتو کنترل کن 

انشاالله فردا با جواب مثبت ازمایش بهش زنگ بزن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خودتو کنترل کن انشاالله فردا با جواب مثبت ازمایش بهش زنگ بزن

ان شالله البته من ی ذختر شیش ساله دارم

مبارکه موقع خوبیه برای بارداری دخترت بزرگ شده

اره تابستون هم دنیا میاد مزاحم‌کلاس اول دختر بزرگم نیس. کاش مثبت شه