2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرابی نخ زیر مشکل از نخ کشی بالاس

خرابی نخ رو مشکل از ماکو ماسوره هست.

من چند سال درگیر خرابی نخ رو بودم چند بار هم تعمیرکار آوردم،روز بعد تعمیر دوباره داغان میشد .

آخرش ب سرم زد رفتم یه ماکو نو خریدم خوب خوب شد

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خرابی نخ زیر مشکل از نخ کشی بالاسخرابی نخ رو مشکل از ماکو ماسوره هست.من چند سال درگیر خرابی نخ رو بو ...

پس برم ماکو بخرم چون یه مدته اینجوریه دیگه خستم کرد،یا سردوز اعصابمو خورد میکنه یا چرخ خیاطی

اصلا درست بشو نیست.جوری میبافه که واویلا،ببرم تعمیرکار هم باز یه میلیون میگیره الکی

تنظیمات رو انجام بدید درست میشه حتما من زیاد برام پیش اومده خصوصا تنظیم شل و سفتی نخ ورودی به سوزن

کاربر آقا 
پس برم ماکو بخرم چون یه مدته اینجوریه دیگه خستم کرد،یا سردوز اعصابمو خورد میکنه یا چرخ خیاطی

یکم پیچاشو سفت کن شاید کارت راه افتاد پیچ های ماکو

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌