2777
2789
عنوان

برای عروسیم ذوقی ندارم دیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 43 پست
عزیزم خب چه مشکلی داره ..من دختر خالم ۴ سال تو عقد بود بعدشم دوران عقد بیشتر خوشمیگذره

به منی ک زیاد پیش هم نیستیم و رابطه نداریم و همش آواره ام از این خونه ب اون خونا واقعا جهنمه چطوری خوش مبگذرونن😭😭😭

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ سال نامزد بودم ۱ سال عقد بودم به خواست خودم. بخدا اگه میزاشتن ۲ سال نامزد می موندم ۲ سال عقد😶� ...

پس چرا من انقد تحت فشارم.به شما چطوری خوش میگذشته 

دختر عمه مت ۶ سال عقر بودن ۱ ماه پیش هم عروسیش بود انقدر ذوق داشت ترکوند قشنگ خیلی عروسیش قشنگ بود

اخه ما ۶ سال باهم دوست بودیم ۲ سالم عقد خیلی همه چی بی مزه شده

اخه بشینن دو دو تا چهار تا کنن میبینن پارسال عروسی میگرفتن از نظر مالی خیلی به نفعشون میشد مثلا از ن ...

آفرین پول رهن خونه پول سرویس طلای عروس پول پذیرایی واقعا نمیفهمم چرا انقد سنگ میندازن

با دل خوش برو دنبال لباس عروس و فیلم بردار دنبال این نباش ک زود عروسی کنی تو ازدواج چیزی جز کلفتی نی ...

اخی عزیزم منم خواهر ندارم تنهام‌.۲۷ سالمه دیگه واقعا هرچی سنم میره بالاتر بی حوصله تر میشم 

اخی عزیزم منم خواهر ندارم تنهام‌.۲۷ سالمه دیگه واقعا هرچی سنم میره بالاتر بی حوصله تر میشم

عزیزم اینجوری نگو برو دوره فینگر فود بافتنی خیاطی اینا رو یاد بگیر من ن پول داشتم ن کسی راهنماییم کرد اگه عقل الانمو داشتم ی لحظه رو هم از دست نمیدادم

آواره چرا?

نمیدونم کجا باشم منظورمه خونه خودمونم دلم برا شوهرم تنگ‌میشه میرم خونه مادرشوهرمم بیشتر از یه روز تا دوروز  نمیتونم بمونم اصلا نمیدونم کجا باشیم