2777
2789
عنوان

دوستام از وقتی شاغل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
بهونه بیار گاهی من شاغلم ولی دو تا از دوستام حقوق خیلی خیلی بالایی دارن مرتب میرفتیم بیرون ولی من نم ...

اخه ما هر جا با هم هستیم و خیلی بیرون میریم یا همش مهمونی میگیریم نمیشه یهو کشید کنار 

خب ما یه اکیپ هستیم همیشه هر جا باهم میریم جوری نبوده که یکی مون نره ولی خب چند ماهی هست که دوتاشون ...

اصلا حرفتون منطقی و عاقلانه نیست

مگه ما دوست و اکیپ ندیدیم تا حالا 

هزار با پیش اومده به هزاران دلیل یکی نتونه بیاد 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ما هر جا با هم هستیم و خیلی بیرون میریم یا همش مهمونی میگیریم نمیشه یهو کشید کنار

ما هم هر شب با هم بودیم 

گفت خودتو میگیری ولی یه سری کامل گفتم بهش درک  کرد 

من مامانمم خیلی دعوا میکرد چرا میری بیرون چیزینمیگذاری از حقوقت 

اصلا حرفتون منطقی و عاقلانه نیستمگه ما دوست و اکیپ ندیدیم تا حالا هزار با پیش اومده به هزاران دلیل ی ...

اخه یه بار دوبار چند بار ادم نره بهونه کنه ما هم همیشه بیرون میریم قبلا خوب بود الان شاغل شدن یکم سخت شده

ما هم هر شب با هم بودیم گفت خودتو میگیری ولی یه سری کامل گفتم بهش درک کرد من مامانمم خیلی دعوا میکر ...

مامانم منم هی غر میزنه ای بابا چخبره دیگه اینارو از کجاتون در میارید این همه خرج

مامانم منم هی غر میزنه ای بابا چخبره دیگه اینارو از کجاتون در میارید این همه خرج

دقیفا 

مامانم زندگی نگذاشته بود برام اینقدر اذیتم میکرد 

بعد جلوشون میگفتم مامانمم نق میزنه اجازه نمیده 

بعد که بهش میگفتن خاله اجازه بده بیاد میگفت دروغ میگه من کی گفتم خودش دوست نداره بیاد و تنبله