2777
2789

خب داشتین می گفتین ما خردادی ها مودی هستیم دیگه

ولی می دونین چیه من کاری ندارم که شما یک مشت خرافاتی هستین ولی بدونین که همه قوم ها خوب و بد دارن همه ماه ها هم خوب و بد دارن

هیچوقت کسی رو نباید از روی ماه قضاوت کرد  چون طالع بینی ماه ها یک مشت خرافاتی بی سر و ته هستش

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

اونجایی نه اونایی

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

ولی واقعا هرچی خردادی دیدم مودین 

تکلیفشون با خودشون معلوم نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه خردادی کاملا مودی ام، حالا اینکه به ماه تولدم ربط داره یا نه رو نمی‌دونم... قابلیت اینو دارم پنج دقیقه بعد از گریه کردن، از خنده داره کنم خودمو🥸🙏🏻

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

جدی شاید ب این چیزام ربط داره همسر منم خردادیه و واقعا همه رو اذیت میکنه

مشکل از تربیت همسر شماست به تمام خرداد ماهی ها چه ربطی داره عزیزم

من شهریوری مودی دیدم آذری مودی و کلی دیگه 

این چیزا فقط برای سرگرمی خوبه

البته اگه کار به اینکه بگن با این حرف نزنین خردادیه پس مودیه نکشه😐

همه ماه ها هم ویژگی مثبت دارن و هم منفی زیاد جدی نگیر

تو اینستا بگی خردادی هستی می ریزن تو سرت تمام اعصابت داغون میشه

یک مشت شل مغز😒

به عنوان یه خردادی کاملا مودی ام، حالا اینکه به ماه تولدم ربط داره یا نه رو نمی‌دونم... قابلیت اینو ...

خب منم این قابلیت رو دارم😐

منظورم اینکه میگن جلوت خوب رو میگه پشتت بدت رو میگن خردادی ها😐

خب منم این قابلیت رو دارم😐منظورم اینکه میگن جلوت خوب رو میگه پشتت بدت رو میگن خردادی ها😐

خب چون خردادی ای🥸

این یه خصوصیت شخصیته، نمیشه به عنوان یه قائده کلی برای متولدین یه ماه حسابش کرد... جایی ام نشنیدم اینو بگن البته

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خب چون خردادی ای🥸این یه خصوصیت شخصیته، نمیشه به عنوان یه قائده کلی برای متولدین یه ماه حسابش کرد... ...

اینستا برو پره از اینا😐

منم ی خردادی هستم و شخصیت دوگانه دارم واقعا خیلی باحاله به شخصه به نظرم این ویژگی هایی که میگن برای ماه حداقل واسه خرداد برای بیشتر افراد درسته چون خیلی ها رو دیدم ولی خوب خیلی هم ممکنه به دلایلی اینطوری نباشن