2777
2789

پزشک قانونی تکذیب کرده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لایک

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چون پژمان جمشیدی سلبریتیه

به خودتون اجازه میدین بهش تهمت بزنید؟

و آبروشو ببرید

اینا هم حق الناسه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تایید کرده انگار

نه

گفته اصلا به ما ارجاع ندادن

پزشک قانونی تکذیب کرده

گفته که مدارک کافی نیست .

اما مادر شاکی گفته پژمان جمشیدی تو جلسه دادگاه گفته که دختر منو صیغه کرده  قاضی هم‌ همون لحظه از پژمان جمشیدی پرسید صیغه اش کرده بودی؟ اون گفت اره قاضی گفت اگه کردی الان خطبه رو بخون ببینم بلدی ولی پژمان جمشیدی نتوست بخونه میگن دورغش لو رفت

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

گفته که مدارک کافی نیست .اما مادر شاکی گفته پژمان جمشیدی تو جلسه دادگاه گفته که دختر منو صیغه کرده ...

خوندم اینا رو

بنظر خودت خنده دار نیست؟؟

اینقدر راحت با ابروی دیگران بازی نکنید

فکر نکنم پژمان کاری کرده باشه

نمیدونم واقعا

ولی تا چیزی ثابت نشده نباید با آبروی مردم بازی کرد

چون پژمان جمشیدی سلبریتیهبه خودتون اجازه میدین بهش تهمت بزنید؟و آبروشو ببریداینا هم حق الناسه

کی آبروشو برده؟ مگه گفتیم حتما همچین کاریو کرده؟

بعدشم یک درصد بگیریم که کرده باشه چون پژمان جمشیدیه چون سلبریتیه هرکاری کرده عیب نداره؟😏اصلا فرضا دختره خراب بود ازش میخواست این نباید انجام میداد یه مرد ۴۸ ساله مگه به دختر ۲۰ ساله نزدیک میشه؟جای پدرشو داره 

اميدوارم صحت نداشته باشه اونم بیشتر بخاطره مردم میگم که تو ذوقشون نخوره😔

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

گفته که مدارک کافی نیست .اما مادر شاکی گفته پژمان جمشیدی تو جلسه دادگاه گفته که دختر منو صیغه کرده ...

پژمان جمشیدی تو فیلم علفهای هرز بلدبود اون دوتا معتاد رو صیغشون بخون بعد واسه خودش بلد نبود بخونه؟؟

اینا همش حرف