2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم ب چیزی ک علاقه نداره عادت نمیکنه

تاپیکای قبلیتون ک امید داشتین ازمون بانک قبول بشین😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میگم که مجبورم شرکت کنم وقبول بشم وگرنه علاقه ندارم به هیچ وجه

خودم کارمند بانکم با اینکه علاقه دارم ب شغلم

نزدیک مناسبتا ک شلوغیم خسته میشم

بهتره بیشتر فکر کنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اصلا به کارمندی علاقه ندارم فقط معلمی که اونم ظرفیتش کمه واطرافیانم میگن حقوقش کمه وآینده نداره

معلمی حقوقش اگر کمتره تایم کاریش هم خیلی کمتره.

بانک رو بعضا باید تا بعد از ظهر بمونن شعبه ولی خب قطعا حقوق مزایاش ارزش داره.

به نظرم برای هردو خوب بخون ببین چی پیش میاد

حقوق و مزایاش خیلی خوبه ولی مثلا اگه درونگرایی یا جزییات خستت میکنن شغل خوبی نیست برای تو 

من تدریس رو دوست دارم ولی توی فرهنگیان نه کلی دانش آموز و‌سزو صدا اونم بچه های الان 

تو بخواهی می شود🌱

خودم کارمند بانکم با اینکه علاقه دارم ب شغلمنزدیک مناسبتا ک شلوغیم خسته میشمبهتره بیشتر فکر کنید

من اصلا خوشم نمیاد از این شغل متنفرم از رشتمم خوشم نمیاد ولی اطرافیانم میگن مزایای بانک بهتره وهمینطور ظرفیت آموزش پرورش کمه شاید نتونم قبول بشم 

واقعا سخته برام  موندم چیکار کنم