2777
2789
باید ادمشو پیدا کرد ک توی این زمونه همه شدن رمال و دعا نویس فیک حروم خور

ن من یکی بهم گف درحال باطل کردنشم ولی طرف ک بهم گفته فیک نیس مومن هس رایگان کارمیکنه باقران استخاره میزنه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من والا به هر دری زدم دره محکم خورد تو صورتم دیگه رهاش کردم بیخیال شدم خدا لعنته کسی ک این غلطو کرد ...

تو امشب خیلی پستای حق می‌زاری 

تاپیک بغلی هم خیلی حق نواختی

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

ن من یکی بهم گف درحال باطل کردنشم ولی طرف ک بهم گفته فیک نیس مومن هس رایگان کارمیکنه باقران استخاره ...

اگه رایگانه واقعا کارش درسته شمارشو بهم میدی؟؟ ی عمر دعات میکنم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تو امشب خیلی پستای حق می‌زاری تاپیک بغلی هم خیلی حق نواختی

😂😂چون قرارع گند بزنم بع زندگیم دارم سعی میکنم فعلا منطقی به نظر بیام تا بعدا از حماقت و شاهکارم توی سایت تاپیک بزنم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اگه رایگانه واقعا کارش درسته شمارشو بهم میدی؟؟ ی عمر دعات میکنم

نه نمیتونم عزیزم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نه نمیتونم عزیزم

چی بگم هرجور راحتی من ک ولش کردم هرچی پیش اید خوش اید 

یه چیزی بگم واقعا برام سواله

چرا هر کی یه مشکلی داره تو زندگیش میگه دعا نویس رفتم گفته برات دعا گرفتن؟

اخه مشکلات تو زندگی همه هست ولی همه تو سایت میگن برام دعا گرفتن ببخشید توهین نشه به کسی فقط برام سوال بود مگه دعا چیه که همه دارن و انقدر باب شده!

چی بگم هرجور راحتی من ک ولش کردم هرچی پیش اید خوش اید

مطمعنی طلسم شدی؟میشه بگی دقیقاتابهش بگم چیکارکنی باطل بشه 

😂😂چون قرارع گند بزنم بع زندگیم دارم سعی میکنم فعلا منطقی به نظر بیام تا بعدا از حماقت و شاهکارم تو ...

آیییییی از این حماقتااااا که آدم می‌دونه حماقتههه قسمت دردناکش بعداً خواهی فهمید که نباید میکردی وقتی می‌دونستی حماقتن

مطمعنی طلسم شدی؟میشه بگی دقیقاتابهش بگم چیکارکنی باطل بشه

همه چی از چهار سال پیش شروع شد موقعی ک نشونم بهم خورد 

بعد از اون هیچ خواستگاری نداشتم هرکس اسممو میاره یا ی بلایی سرش میاد یا میرع و پشت سرشم نمیبینه مردم بی دلیل باهام دشمنی دارن 

خوابای اشفته میبینم 

کسی ک برام میمیرد یهوییی بی دلیل رفت ک رفت 

هروز توی این چهار سال ی  چشمم اشک بوذه یکی خون 

هرجا میرم سرکار بی دلیل صاحبکارم باهام بد میشه و باعث میشه استعفا بدم 

آیییییی از این حماقتااااا که آدم می‌دونه حماقتههه قسمت دردناکش بعداً خواهی فهمید که نباید میکردی وقت ...

دقیقا و من الان ی ماه دارم فکر میکنم بهش میخوام امشب عملیش کنم 

دقیقا و من الان ی ماه دارم فکر میکنم بهش میخوام امشب عملیش کنم

فقط بگو چه کاریه 

تا خودم انگیزه بدم بهت 

امروز مشاور انگیزشی کنکور هم شدم قشنگ بلدم انگیزه بدم🦥🤣

همه چی از چهار سال پیش شروع شد موقعی ک نشونم بهم خورد بعد از اون هیچ خواستگاری نداشتم هرکس اسممو میا ...

احساس میکنم طلسمت کرردن چشم دل سیاهی اسمشه فک کنم بزارهروقت بهش زنگ زدم حتمابهت میگم بیاخصوصی اسمتم بگو