2777
2789

امروز شیفت عصر بودم توی محل کارم 

من  و چهار  تا خانم که هم سن و سال هستیم شیفت بودیم البته بخش هامون متفاوته 

اون ۴ تا باهم صمیمی هستن ولی من در اون حد باهاشون صمیمی نیستم

عصر باهم جمع شده بودن و چایی میخوردن ،منم اتفاقی وارد جمع شون شدم و نشستم باهاشون چایی بخورم 

بعد دیدم دارن حاضر میشن که باهم برن بیرون تفریح ، ولی به من حتی یه تعارف خشک و خالی هم نزدن ،منم زود چایی م ور خوردم و خداحافظی کردم و برگشتم بخش خودم 

نمیدونم چرا دلم شکست ،خودشم من این جا غریبم 😔💔

خب از قبل برنامه ریزی داشتن و با هم صمیمی هستند 

چرا شما باهاشون صمیمی نمیشی اگر آدمای خوبی هستن 

گفتی غریبی دوست خیلی به دردت میخوره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ناراحت نباش عزیزم من با هر کی مثل خودش رفتار میکنم شما هم سرو سنگین باش مثل خودشون و با دوستا و همکارای خودت برو بیرون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از قبل برنامه ریزی داشتن و با هم صمیمی هستند چرا شما باهاشون صمیمی نمیشی اگر آدمای خوبی هستن گفتی ...

آخه هر روز دورهمی دارن توی محل کار ،من در این حد صمیمیت رو دوست ندارم چون باعث میشه از زندگی همدیگه سر در بیاریم 

آخه هر روز دورهمی دارن توی محل کار ،من در این حد صمیمیت رو دوست ندارم چون باعث میشه از زندگی همدیگه ...

درسته اینقدر هم خوب نیست 

ولی ناراحت نشو شاید حواسشون نبوده 

شاید چون زیاد باهاشون نیستی فکر میکنن خوشت نمیاد و..

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ببین یا بی‌شخصیتن یا دارن جایی میرن که امکان تعارف زدن و بردن شما نبوده اصلا

اگه صمیمی نیستید و خوب نمی‌شناسیشون نباید بنا رو بر بی‌شخصیتی‌شون بذاری، خب حتما برنامه ریزی کردن و بهشون خوش نمیگذره اگه غریبه بره

کم کم نزدیک میشید به هم 

البته حق داری ناراحت باشی عزیزم، منم که تازه رفته بودم شرکت قبلیم یکی از همکارا می‌خواست از خارج خرید کنه دونه دونه از همه می‌پرسید چی دوست داری، اینو براتون بیارم؟ اونو بیارم؟ هر چی میخواید بگید یهویی بیاریم

ولی یه بار هم به من نگفت

یا مثلا یهو دور برمیداشت نظر همههه رو درمورد یه چیزی می‌پرسید الا من

بی‌تربیت بی‌شعور

اون یارو واقعا بی‌شخصیت بود😐

البته که با همکار جماعت نباید صمیمی شد اصلا

از افعی بدترن

واسه حفظ جایگاه و پول پدرشونو هم می‌فروشن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من از شانسم با هر کی صمیمی بشم اهل تفریح و بیرون رفتن نمیشه

اشکال نداره ادم به یه جایی میرسه که همون تنهایی رو ترجیح میده 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

چون با شما صمیمی نیستن نگفتن شما اگه باهاشون صمیمی بودین بهتون میگفتن من متوجه شدم شما بخاطر اخلاقی که دارین سرد و رسمی برخورد میکنین برای همین آدما هم ازتون فاصله میگیرن چون درونگرا هستین نباید این مسأله اذیتتون کنه اگه دوست دارین معاشرت کنین ناچار باید گرم بگیرین از طرفی شما صمیمیت زیاد رو نمیپسندین