2777
2789
عنوان

جن زدگی

92 بازدید | 16 پست

سلام از کجا بفهمم در تسخیر جن هستم و جن داخل بدنم رفته حالاتش چجوری میشه؟ ممکنه پنهان باشه ولی خودم نفهمم که جن تو بدنم هست؟

راه درمانش چیه؟ جنگیر ؟

خداااااااااا  

علایم شرایط نشانه داره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

چند وقته درگیر شدی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آره نمبتونم نماز و قرآن بخونم عصبی میشم بدم میاد

ببین یه چنل تو یوتیوب هست 

درباره کسیایی هست که وارد بدنشون شده 

و کاملا واقعی هست حالا خودتم بری ببینی متوجه میشی 

میخوای چنلشو بهت بدم؟

چون معلوم نیست که حتما برات اتفاق افتاده یا نه

خیلی وقته چند سال الان کمی بهتر شدم ولی افسردگی گرعتم و ترس

خب از ترس تاریکی ازت انرژی میگیرن

ببین یه چنل تو یوتیوب هست درباره کسیایی هست که وارد بدنشون شده و کاملا واقعی هست حالا خودتم بری ببین ...

دیدم من دوست داشتم یه نفر کاربلد که چشم برزخی داره بهم بگه چمه و چیکار باید انجام بشه

خداااااااااا  

دیدم من دوست داشتم یه نفر کاربلد که چشم برزخی داره بهم بگه چمه و چیکار باید انجام بشه

اگه میخوای بهت بدم ادرسشو حالا بری ببینی 

به خودشونم میتونی پیام بدی و علائمتو بگی بهشون و بهت میگن

اگه میخوای بهت بدم ادرسشو حالا بری ببینی به خودشونم میتونی پیام بدی و علائمتو بگی بهشون و بهت میگن

نه فایده نداره من همه راهها رفتم همه کارام بسته شده همش افکار منفی دارم دست خودم نیست عصبی شدم

خداااااااااا  

نه فایده نداره من همه راهها رفتم همه کارام بسته شده همش افکار منفی دارم دست خودم نیست عصبی شدم

خب مگه نپرسیدی که یه نفر که می‌دونه بهت بگه 

اینم بهت میگه دیگه 

حالا بازم خودت میدونی 

ولی امیدوارم اوکی بشی