2777
2789
عنوان

سر قبر کسی باهاش حرف بزنی روحش میفهمه یا حرفام اصلا بهش میرسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست
هوشیاره شما میتونی بری سر قبرش یا به نیتش فاتحه و قرآن بخونی که به روحش برسه و کسایی هم که میگن هر ج ...

یعنی وقتی سر قبرش باهاش صحبت کنم ب طور واضح صدام بهش میرسه و میفهمه ک منم و دارم چی میگم؟ 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ایشون فک کنم هیچ ثوابی نداره خدابیامرزشخیلی گناه کردبازم حرفامو میشنوه؟

شما که خبر نداری شاید داشته باشه

آره احتمال اینکه بشنوه زیاده ولی اون دنیا خیلی پیچیده است نمیشه قطعی نظر داد شما حرفتو بزن دیگه

و اینکه میگی خیلی گناه داره براش قرآنی نمازی فاتحه ای صلواتی چیزی بفرست حداقل یذره در آرامش باشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که خبر نداری شاید داشته باشهآره احتمال اینکه بشنوه زیاده ولی اون دنیا خیلی پیچیده است نمیشه قطعی ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنمایی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

یعنی وقتی سر قبرش باهاش صحبت کنم ب طور واضح صدام بهش میرسه و میفهمه ک منم و دارم چی میگم؟

بله مردگان متوجه میشن و حتی از آینده ما هم خبر دارن ولی اجازه ندارن بگن در واقع ما مردیم اونا زنده و آگاهن

ولی اینی که گفتم برای افراد معمولیه فردی که خودکشی کرده به مراتب جایگاهش پست تر و ذلیل تر از سایر افراده و ممکنه از خیلی چیزا محروم باشه ولی احتمال هوشیاری وجود داره

به هرحال شما حرفتو بزن بقیشو به خدا واگذار کن

اگرم میخوای بنده خدا رو حلال کنی حلال کن مانعی نیست خدا ببینه بنده بخشیده میبخشه و حلال میشه حتما نیاز به سر قبر برای حلالیت نیست

بله مردگان متوجه میشن و حتی از آینده ما هم خبر دارن ولی اجازه ندارن بگن در واقع ما مردیم اونا زنده و ...

وای چه جالبه

خودمم بنده خوبی نیستم ولی از خدا خواهش میکنم ک حرفامو بهش برسونه

مچکرم بابت راهنمایی

اگرم میخوای بنده خدا رو حلال کنی حلال کن مانعی نیست خدا ببینه بنده بخشیده میبخشه و حلال میشه حتما نی ...

همون موقع ک اعلامیشو دیدم حلالش کردم، برای صحبت کردن میخوام برم پیشش

گناهکارم باشه دعا وبخشش شما ممکنه باری از دوشش برداره شاید بیمار بوده وخودکشیش دست خودش نبوده 

اون هرلحظه ازیادت گذر کنه میفهمه براش قران ودعا بخون 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
وای چه جالبهخودمم بنده خوبی نیستم ولی از خدا خواهش میکنم ک حرفامو بهش برسونهمچکرم بابت راهنمایی

و افراد معمولی روزهایی از هفته اجازه دارن بیان دیدن خانوادشون و به خونشون بیان مثلا افراد خیلی خیلی خوب سه چهار روز در هفته بقیه اکثرا جمعه ها 

بر حسب اعمالشون اجازه دارن به دیدار خانوادشون بیان هرچند خانوادشون متوجه نمیشه و بعصیا هم تا چند وقت این اجازه رو ندارن

شباهت نداره مرده ها از این دنیا آگاه هستند هرکس بر حسب اعمالش آدمی که خوب باشه بیشتر

اصلنم اینطور نیست کسی که مرده روحش تو این دنیا نیست دیگه تو عالم برزخه 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

و افراد معمولی روزهایی از هفته اجازه دارن بیان دیدن خانوادشون و به خونشون بیان مثلا افراد خیلی خیلی ...

چهههه جالبببب نمیدونستم اینارو

اینا تو قران گفته شده؟ 

میشنوه هر جا باشه

ممنونم

میشنوه هر جا باشه

میشه بیای تاپیک اخرم راجب همین اقاست

اگه جند نفر همزمان باهاش حرف بزنن چیگیج نمیشهسر قبرش بهتر نیست یعنس راحت تر نمیرسه بهش؟

عزیزم ضمیرناخودآگاه ما انسان ها که همان روحمون هست در اصل    توانایی دریافت میلیون ها پیام در ثانیه رو داره 

این قابلیت روح رو همین الانم داریما 

ولی متوجهش نیستیم و بیشتر با ضمیرخودآگاهمون سر و کار داریم 

پس از مرگ قشنگ این قابلیت ها رو متوجه میشیم 

حتی اگه کل کره زمین هم حرف بزنن

همه ی صداها رو با تفکیک   و جدا  جدا   بدون این که صحبت کسی تداخلی ایجاد کنه  

میشنویم 

زندگی پس از زندگی همین قابلیت هارو شرح میده که تجاربیه که اکثرا تجربه کردن 

پس خیالت راحت باشه     حتی تو همین خونتون هم یادش کنی براش قرآن بخونی دعا کنی   حرف بزنی بگی بخشیدمت   همه ی اینا بهش میرسه   حتما هم لازم نیست بری سر قبرش اگه دسترسی بهش نداری 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗