2777
2789
عنوان

چرا شوهرم عکس می‌فرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا

فکر اینکه چند سال دیگه به پسرم بگم برام عکس بفرست بگه خانومم ناراحت میشه دیوونم میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

شاید چون رابطه شما و مادرش خوب نیست 

باید با این موضوع کنار بیای که چه شما بخوای چه نخوای مادرش بخشی از زندگی همسرته هر چند که اونم شما رو نخواد

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

الان همشون میریزن سرت بدون اسنکه خودشونو جات بزارن حرفشونو میزننولی من درکت میکنم خواهرم تقصیر نداری ...

مرسی . دارم میگم از این حسم ناراحتم . ولی چون مامانش منو احترام نمیکنه دلگیریم سر اینه

حالا قول میدم شوهرت پر از آسیب روانیه وگرنه یه مرد نرمال و بالغ از این کارا نمیکنه این یه بچه ۶ ساله ...

اره مادرش خیلی وقت ها به من گفته با برادرام بیشتر خوش میگذره و به اینا محبت الکی می‌کنه 

مرسی . دارم میگم از این حسم ناراحتم . ولی چون مامانش منو احترام نمیکنه دلگیریم سر اینه

درکت میکنم عزیزم حق داری 🥲🫂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

وای خدایافکر اینکه چند سال دیگه به پسرم بگم برام عکس بفرست بگه خانومم ناراحت میشه دیوونم میکنه

من از فرستادن ناراحت نیستم . از اینکه مادرش منو اصلا نمی‌بینه . و اینکه می‌دونم مادرش همیشه گفته فقط تو مهمی نه زنت غیر مستقیم به شوهرم گفته درباره جاریم 

عزیزدلم حساس شدی وگرنه اینکه مشکلی نیس 😘😘😘 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اسی من درکت میکنم. میفهمم منظورت چیه،شمارو غریبه فرض میکنه مادرشوهرت،تحویلت نمیگیره ،شوهرت باید عکس ...

دقیقا چ خوب متوجه شدی برعکس همه . حتی شنیدم به گفته پسرم بیاد زنش نیاد که مثلا جاریم باشه