2777
2789
عنوان

برادر شوهرم عوضیه دختر میاره خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 35 پست
دقیقا دقیقاااانمیدونم چیکار کنم دعوا میکنم قهر میکنم نمی‌فهمه معلوم نیست چیکار میکنن تو ماشینآخرشم م ...

خوب اولش تو ماشینه بعد وسط تخت تو؛من برادرشوهرم باهام صمیمیه ولی شوهرم از اول گفته به این اصلا رونده که قاطی بشه ؛که قاطی بشه دختر میاره خونمون بعدم بریم سفر کلید میخواد منم زنده نمیزارمش.

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه از خودت

چرا شوهرت هر شب باید با یه زن جدید خوش و بش کنه

اگر  زندگیت برات مهمه رابطت با برادر شوهرت قطع کن

هر دفعه یه زن و دختر هرز بیاد تو خونه زندگیت 

بعد تو به فکر پول زغال و چایی هستی

این تنوع طلبی برادرش میتونه رو ذهن شوهرتم تاثیر بذاره عزیزم دیدم که میگم خیلی جدیتر برخورد کن اگه شده به برادرش پیام بده بگو دیگه دختر نیاره اگه خانوادش حرفتو گوش میدن به اونا بگو یا با شوهرت بد برخورد کن تا بفهمه نباید بذاره و اگه بذاری برادر شوهرت این کارارو جلو چشم شما کنه هی دختر تعویض کنه مطمئن باشه دوراز جون یه روزی خیانتو میبینی 

وای بخدا خاک توسرمبهش میگم بگو نیان بریم کافه مگه اینجا خونه تیمیه میگه نههههههه میفهمه تو گفتی

خودت بندازشون بیرون جلو همون دختره هم بگو یه مشت ج.ن.د.ه رو سوار کردی .. فوقش دوبار دعوات می‌کنه شوهرت ...ولی بعدش می‌فهمه که خونه تو جای این چیزا نیست و سری بعدش ازت تو اجازه میگیرن.....

اگر پدر شوهر مادر شوهرت بدونن که اینطوریه مطمئن باش خودتم جز همین دسته می‌دونن ....چون میگن پایه این چیزهاست 

من باشم از خونم پرتش میکنم بیرون چندبار درو باز میکنم میکوبم تو صورتش چندسری که جلو اون خارکص ها ضای ...

خیلی عصبانیم من گفتم به شوهرم بگو نیان نمی‌فهمه میگه چی میشه خب

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

اشتباه از خودتچرا شوهرت هر شب باید با یه زن جدید خوش و بش کنهاگر زندگیت برات مهمه رابطت با برادر شو ...

منم مشکلم همونه دیگه شوهرم نمی‌فهمه

شوهرم فک میکنه برادرش قدیسه اس

بابا برام مهم نیست اینا میگن از نظر اقتصادی فلانه بهمانه اونو میگم 

خیلی عصبانیم من گفتم به شوهرم بگو نیان نمی‌فهمه میگه چی میشه خب

اون روی بی حیایی رو باید نشون بدی بخدا که خیلی ساده ای 

من طایفه شوهر رو آدم حساب نمیکنم باورت میشه سالی یه بار هم رو ندم بیان خونم؟؟ البته خدا رو هزار مرتبه شکر شوهرمم موافقه باهام و زیاد پیگیرشون نیس

این هرزه بازی برادرش رو شوهرت تاثیرنزار ازماگفتن.. 👺چرااجازه میده بازن ج ن د بیات تو خونت شوهرتم با ...

دقیقا مشکلم همیته شوهر نفهمم نمیفهمه

خودت بندازشون بیرون جلو همون دختره هم بگو یه مشت ج.ن.د.ه رو سوار کردی .. فوقش دوبار دعوات می‌کنه شوه ...

بنظرت به مادرشوهرم بگم؟اونا خودشونم شاکین پسره روانیه با شورت میگرده تو خونه ورزشکاره فیگور میگیره