2777
2789
عنوان

خانما شما چه مارک نوار بهداشتی استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تابستون به اینور انقد پریود شدم و نوار استفاده‌ کردم الان حساسیت گرفتم هر مارکی میخرم دو سه روز که استفاده میکنم خارش وحشتناک میگیرم به جز نوار های مسافرتی 

چند بار هم تامپون استفاده کردم خیلی خوبه ولی دونه ای ۴۵ تومنه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

قبلا مولپد استفاده میکردم بعدش پنبه ریز ازون نازک ها استفده کردم اونم الان ۱۰۰شده نمیصرفه اینبار معمولیشو خریدم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

قبلا مولپد استفاده میکردم بعدش پنبه ریز ازون نازک ها استفده کردم اونم الان ۱۰۰شده نمیصرفه اینبار معم ...

معمولی و نازک مگه فرق دارن ؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

معمولی و نازک مگه فرق دارن ؟

اره 

نازک اونا که بسته بندی کوچیک داره ولی معمولیا بزرگن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من خواستم بگیرم کسی که قبلا استفاده کرده بود گفت بد جوری عفونت گرفتم خیلی بده نگیر

من چندین ساله از کاپ استفاده میکنم هیچ عفونتی نگرفتم هیچ کلی از کثیف کاری نوار هم دور شدم 

اون تامپون هست که میزارن زیاد میمونه عفونت میگیری ن این گلم

باز خودتون میدونید الان دیگه اکثرا کاپ میزارن هم بخاطر راحتی و تمیزی هم اینکه دیگه مشکل نوار خریدن و تموم شدن رو برا خودمون راحت کردیم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید