2777
2789
عنوان

میشه فامیل بچه رو از فامیلی پدر به مادر تغییر داد

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به علم چکار دارم

میگی منطقی مگه غیر علمی هم‌ میشه؟

چجوری یه چیز غیرعلمی که ثابت شده درست نیست منطقیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میگی منطقی مگه غیر علمی هم‌ میشه؟چجوری یه چیز غیرعلمی که ثابت شده درست نیست منطقیه

مهم چیزیه ک هست 

ب روش تجربیم کار ندارم

بچه هویتشو از پدر میگیره چ بخایم چ نخایم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

خو نه شما همه چیو ربط میدین که این فقط مال ایرانه زن ستیزی و فلان خو همه جا همینه تو شرع هم همینه

من اصلا وارد بحث مسائل کشورها نشدم با شرعی و غیر شرعی کاری ندارم

میگم کامنت شما چرا زن‌ستیزی داره چرا ایموجی خنده چرا خوشحالین که این همه زحمت مادر نادیده گرفته میشه

درصورتی که بیرون کاغذ‌بازی‌ها مادر نقش بزرگی داره و خیلی کارها میکنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مهم چیزیه ک هست ب روش تجربیم کار ندارمبچه هویتشو از پدر میگیره چ بخایم چ نخایم

چه بخواییم چه نخواییم بچه به تعداد مساوی از پدر و مادر کروموزوم میگیره و هویتشو از هردو میگیره

و البته هویت از لحاظ روانشناسی بحثش گسترده‌تر هم میشه

تو زندگی بچه پدر هم نقش مهمی داره پدر هم خیلی کارها میکنه من اینو انکار نمی‌کنم 

فقط میگم مادر رو انکار نکنید مادر هم همونقدر نقشش بزرگ و پررنگه

هعب پس چرا فامیلیش مشترک نمیشع؟

فامیلی تعداد کروموزوم‌هایی که از پدر میگیره رو بیشتر نمیکنه که

از لحاظ قانونی میشه فامیلی رو عوض کرد و مشترک کرد و... بستگی به اون کشور و قوانینش داره

خب اگ میخایم بگیم مشترک و ی تعداد میگیرنباید فامیلی هم نصفی شه دیگه

من میگم علم پزشکی میگه تعداد مساوی شما میگی چون فامیلی مشترک نیست پس مساوی نیست؟🫤

شما که از منطق حرف میزنی حرف خودت منطقیه؟

کامنت بالا رو ادیت زدم نوشتم که میشه فامیلی رو عوض کرد و مشترک کرد و... بستگی به قوانین اون کشور داره

من میگم علم پزشکی میگه تعداد مساوی شما میگی چون فامیلی مشترک نیست پس مساوی نیست؟🫤شما که از منطق حرف ...

منم نگفتم علم 

گفتم چیزی ک از گذشته بوده و می مونه

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

منم نگفتم علم گفتم چیزی ک از گذشته بوده و می مونه

هرچیزی که از گذشته بمونه درسته نیست

چیزی که علم بگه درسته حتی همون علم هم اگه پس‌فردا خلافش ثابت شه دیگه درست نیست و نتیجه علمی درست جایگزینش میشه

از گذاشته خیلی از خرافات‌ها بودن که الان از نظر خودت هم مسخره و اشتباه میاد

گفتی منطقی منم پرسیدم مگه چیز غیرعلمی هم منطقی میشه؟