2777
2789
عنوان

بالای سی و پنج ساله ها چند تا بچه دارین راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 5692 بازدید | 307 پست
چرا عزیزم نمیترسی پشیمون بشی

ن بابا پشیمون برا چی

بعد ازدواج هر کی میرع سراغ زندگی خودش 

برادر خواهرم فوقش سالی ی بار هموببینن

هر کی هم واس خودش زحمت میکشه ..من ارتباطم با برادرام خواهرام خوبه نمیگم بده ..ولی کلن دیگههر کی بفکر زندگی خودشه ..انقدر دیگه راحت نیستی که بخوای از کسی کمک بگیری ..پس پول اینجا کار سازع ..وقتی دارایی ب کسی نیاز نداری...غم غصه هم کمتر ...بعدم پسرم تو زندگی آیندش خانمش راحتره...کسی مزاحم زندگیشون نیس 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم نمیترسی بعدنا پشیمون بشی

اگه اوایل ازدواجم بود صددرصد بچه دوم میاوردم اما اوایل ازدواجم دوتا سقط مکرر داشتم بعد ده سال دوندگی و دکتر و ای وی اف خدااین بهم داد ازطرفیم بشدت دست تنهام خیییییلی داغون و خسته شدم از بچه داری دلم میخوام بچم بزرگ شد بخودم برسم مثل قبل دوباره مستقل بشم سرکارو باشگاه همو دوباره شروع کنم. باورت میشه ازوقتی بچه دارشدم افسرده شدم پشیمونم ازاینکه بچه اوردم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برا منم بیشتر یکی یاددوتان کمو بیش سه تا دارن ولی نی نی سایت میای یا اینستا میبینی چهارتا پنج تا ادم ...

کاش دغدغه ام این بود چرا بقیه ۳ تا بچه دارن 🥲😁 

ول کن خواهر برو مراقب همین یه دونه باش 

من هر چی تک فرزند دیدم خوشبخت ترن 

همه چی براشون فراهمه  

دوست هم زیاد دارن و بیشتر ما چن فرزندی ها بیرون میرن میگردن 

۳۵ سالمه یه دختر ۸ ساله دارم دلم دومی هم میخواد اما شوهرم نه

من شوهرم خنثاس نه میگه بیاریم نه میگه نیاریم هیچ کمکیم نمیده تو بچه داری

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خواهشاً نریزید سرم به نظرم تک فرزند بودن بهترین هدیه پدر و مادر به بچه ست

بدترین

با تشکر

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

چرا نمیترسی پشیمون بشی خونوادتون پر جمعیته برا ما خیلی کمیم

جمعیت خانواده ما که به دخترمون ربطی نداره. ما الانشم  به جای خاله و عمو با دوستامون در ارتباطیم. این نسل با دوستاشون راحت ترن. کسایی که همسن و هم فکر و هم کفو خودشوننبا این شرایطی که میبینم نه پشیمون نمیشم. همین یدونه روبه ثمر برسونیم 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خدا حفظش کنه نمیترسی بعدا پشیمون بشی

سلامت باشی ،خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه 

نه گلم پشیمون نمیشم با این وضعیت ،خدا حفظشون کنه یکی کافیه،اگه پشیمون بشم روزی ،با پشت دست میزنم دهن خودم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)