2777
2789
عنوان

شوهرم پونصد میلیون وام گرفته

213 بازدید | 33 پست

وام گرفته طی چند وقت اخیر ،گذاشته تو بانک و صندوق طلا

ماهیانه بم با کلی زور و یادآوری ۱ میلیون میده 

این ماه بش گفتم بم بده ندادی هنوز ، اخه همیسه باید یادآوری کنم بش ،انتظار داره خانوادم بم بدن، مثلا اون ماه سهام عدالت ریختن دیگه نداد

بچه ها خیلی خسیسه، همش بغض دارم دیگه میخوام بشم بگم نمیتونم میخوام طلاق بگیرم واقعا خسته شدم از خساستش، ۶ ۷ ساله لباسشویی خرابه با دست میشورم ،کابینت ها داغون یکیش درش کنده در نداره خیلی صبر کردم دیگه نمیخوام مگه چند سالمه باید با همه چی با حسرت نگاه کنم ، اگه نداشت میگفتم ندارع اما داره،  میخواد بژاره سر قبر من 

این یه میلیون میدم پول اینترنت خودم دخترم شارژ یه چیزی نیاز داشته باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای شبیه پدرشوهرمنه ، ۱۱سال لباسشویی خرابه به روی خودش نمیاره چون که باید پسرها درست کنن الان شوهرم گذاشته تعمیرگاه....ب نظرمن که یه فکر اساسی کن این ادمهاپیر که میشن تازه بدتر میشن لامصبا 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کجا برم ازمون دادم تویه جای خوب منتظر نتیجه ام اگه قبول نشم تقاضای طلاق میذم

برو دنبال طلاق و تا مرحله مشاوره هاش پیش برو تا بهش بفهمونه مسیری ک داره میره اشتباهه ، ازش دست نوشته بگیرن بزرگترها وقول بده همه چی رو درست میکنه تا برگردی ...فقط ادبش کن ...بخاطر دخترت بیشتر بساز ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای شبیه پدرشوهرمنه ، ۱۱سال لباسشویی خرابه به روی خودش نمیاره چون که باید پسرها درست کنن الان شوهرم ...

بابای خودش اینجوریه مادرشوهرم میخواد یه دندون درست کنه هزار تا توهین و تحقیر میکنه که تعمیری شدی بزور و با دعوا 

بنظرتون طلاق برای من واجبه ؟ یا ن بسازم اینجوری

زندگی با مخارج قطره چکان 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کجا برم ازمون دادم تویه جای خوب منتظر نتیجه ام اگه قبول نشم تقاضای طلاق میذم

قدم اول لباسهاش رو نشور 

بگو لباسشویی خرابه خیلی ناراحتی خودت بشور 

غذای درست جلوش نذار شب برو پیش بچه ات بخواب اگر پول لازم شدی زنگ بزن داداش و خواهر و خانواده اش اون هم تایمی که داماد و عروس خونه باشن و بشنون . خلاصه بگم بگو رسوات میکنم خسیس بازی در بیاری