2777
2789
عنوان

شوهرم پونصد میلیون وام گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست
قدم اول لباسهاش رو نشور بگو لباسشویی خرابه خیلی ناراحتی خودت بشور غذای درست جلوش نذار شب برو پیش بچه ...

بچه ها من اهل این کارا نیستم خیلی ابرو داری میکنم خجالت میکشم از بی ابروییی

بابای خودش اینجوریه مادرشوهرم میخواد یه دندون درست کنه هزار تا توهین و تحقیر میکنه که تعمیری شدی بزو ...

ای بابا منم پدرشوهرم بخدا دقیقا همینه تازه پول خورد و خوراک هم نمیده همشو ۴تا پسرها میدن ....دقیقا ازبین ۴تاپسر یه پسرهاشم لنگه خودشه ولی هنوز مجرده خدا برسه به داد همسر ایندش

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا منم پدرشوهرم بخدا دقیقا همینه تازه پول خورد و خوراک هم نمیده همشو ۴تا پسرها میدن ....دقیقا ا ...

شوهرم خیالش راحته پول کیف و کفش و مامانمو و خواهرم مجبورن بدن 

تا بش بگم کفشم خرابه میگه مقصر خودت بودی چرا خرابش کردی

شوهرم خیالش راحته پول کیف و کفش و مامانمو و خواهرم مجبورن بدن تا بش بگم کفشم خرابه میگه مقصر خودت بو ...

عجب ادم بی شرف و خسیسی ...ب نظرم ی فکری بکن تو شدی تو اون خونه کلفتش ....

حیف جوونیت ، اگه بری دادگاه ،قاضی پشت تو،

عجب ادم بی شرف و خسیسی ...ب نظرم ی فکری بکن تو شدی تو اون خونه کلفتش ....حیف جوونیت ، اگه بری دادگاه ...

حرف منطفی سرش نمیشه الان اگه بش بگم کارتون میندازه جلوم میگه برو همشو خرج کن من دیگه جمع نمیکنم

عجب ادم بی شرف و خسیسی ...ب نظرم ی فکری بکن تو شدی تو اون خونه کلفتش ....حیف جوونیت ، اگه بری دادگاه ...

بخدا پیر شدم هکش میگم چرا نرفتم چرا احمق بودم چرا اون موقع ک میزدم ول نکردم برم اون موقع ک همششششششششش اسم دختر داییشو میور د هر وقت اونو میدی منو میزد 

بخدا پیر شدم هکش میگم چرا نرفتم چرا احمق بودم چرا اون موقع ک میزدم ول نکردم برم اون موقع ک همششششششش ...

خب دیگه اشتباه کردی تاوانش را هم دادی وقتشه دیگه اشتباهت را تکرار نکنی ...یادت باشه گاهی باید بد باشی تا قدرت را بدونن متاسفانه یه عده زبون نفهمن ....

اگه قبول نشدم فرداش میرم تقاضای طلاق میدم 

ن فقط ب خاطر اون اصلا حرفاش منو روانی میکنه

مثلا گغنم ممکنه مصاحبه در نیام، دیگه ول نکرد ها اون دختره شکستت داد ها شکستتت داد چند بار تکرار کرد

بخدا پیر شدم هکش میگم چرا نرفتم چرا احمق بودم چرا اون موقع ک میزدم ول نکردم برم اون موقع ک همششششششش ...

مامانم یه نصیحت داره همیشه میگه نجنگیده نباز . برو بجنگ بالاخره یه چیزی میشه 

اینکه هی بشینی و سکوت کنی غلطه . مطلقا از خانواده ات پول نگیر . میری خونه فامیلهاش کهنه ترین لباسهات رو بپوش بگو بذار بفهمن تو بدبختی بی پولی گدایی . بخند بگو عیب نداره بعدا میمیری ارثت رو میخورم تف میندازم به قبرت . بذار فکر کنه دیگه رد دادی و تحمل نمیکنی 

خب دیگه اشتباه کردی تاوانش را هم دادی وقتشه دیگه اشتباهت را تکرار نکنی ...یادت باشه گاهی باید بد باش ...

هیچوقت همدمم نبود هیچوقت پشتیبانم نبود مثلا من یه مصاحبه سخت دادم بجای اینکه دلداریم بده اشکال نداده تموم شد رفت

تا تونست بم حرف زد ها شکست خوردی شکتت داد

مامانم یه نصیحت داره همیشه میگه نجنگیده نباز . برو بجنگ بالاخره یه چیزی میشه اینکه هی بشینی و سکوت ک ...

من اینقد با احترام باش حرف میزنم اصلا جرات ندارم بش چزی بگم بچه ها برام دعا کنید زندگیمو باحتم