2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 7666 بازدید | 983 پست
سلام .عزیزم خیلی دوست دارم. ولی یکمسرم شلوغه .وقتم گرفته میشه اگر کسی داوطلب هست کمک کنه همت کنیم یک ...

کجا ایتا؟

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

چله ما پنج شنبه مصادف با تولد حضرت زهرا تمام میشه .اگر موافق باشید از شنبه چله جدید رو میتونیم شروع ...

عالیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چله ما پنج شنبه مصادف با تولد حضرت زهرا تمام میشه .اگر موافق باشید از شنبه چله جدید رو میتونیم شروع ...

تایپیک جدید بزنید

کجا ایتا؟

سلام خوبین؟ میشه منم در چله شریک کنید؟ فقط اینکه گوشیم جا نداره بخوام ایتا نصب کنم. اکر مشکلی نباشه میتونم هرروز همینجا داخل سایت بهتون پیام بدم ببینم نوبت کی هست و حشر رو به نیت اون شخص بخونم

سلام .عزیزم خیلی دوست دارم. ولی یکمسرم شلوغه .وقتم گرفته میشه اگر کسی داوطلب هست کمک کنه همت کنیم یک ...

سلام خوبین؟ میشه منم در چله شریک کنید؟ فقط اینکه گوشیم جا نداره بخوام ایتا نصب کنم. اکر مشکلی نباشه میتونم هرروز همینجا داخل سایت بهتون پیام بدم ببینم نوبت کی هست و حشر رو به نیت اون شخص بخونم

سلام وقتتون بخیر

تا به امروز تمام روزها سوره ی حشر رو تلاوت کردم به امید حاجت روایی همه ی دوستان 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

منم دعا کنید

خداوند شبان من است من محتاج به هیچ کس نخواهم بود 🍀🍀