2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3952 بازدید | 552 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آوینا

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۳ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۷ اوینا 

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشم ...

مرسی عزیزم اگه نفر 13 ام مایل باشن میشه خواهش کنم اسم منو نفر 13 ام بفرستین 23 آبان یه ازمون مهم داره دخترم اگه راضی باشه اگه نه که ممنونم انشالله همگی حاجت روا باشیم

منم هستماکرم

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشم ...

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌

عزیزم آوینا جون شماره ۱۳ و شما شماره ۱۷ جابجا کردم .الهی که حاجت روابشید

باشه عزیزم چشم 

فقط یه سوال ترتیب این شماره ها برای چیه؟ 

مگه ۴۱ روز نباید هر روز یه حشر بخونیم ؟

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند