2777
2789
عنوان

میخوام درد و دل کنم خیلی ناراحتم

138 بازدید | 20 پست

گفتم ی هنر یادبگیرم پول دربیارم رفتم دوره کیک تولد دیدم وسیله هاش خیلی زیاد و گرون خریدم دستم راه افتاده از عید حالا ک میخوام سفارش بگیرم قیمت میدم هیچکس نمیخره میگن قنادی ارزونتر میده نمیصرفه یا چونه میزنن ب قیمت مواد اولیه برسع من چیکار کنم بشدت اعصابمو خورد میکنن من هنوز پیجم ندارم اولش ک دستم راه نیوفتاده بود اندازه همون قیمت مواد اولیه میدادم ک ۴تا مشتری اومد بعدش ب خودم اومدم دیدم فقط دارم زحمت میکشم فقط پول مواد رو میگیرم اصلا هیچی تو حسابم پول نمیاد این چجور کار کردنیه حالا ک صدپنجاه تومن کشیدم رو سود کیک هیچکس نمیخره 

قیمتم اینجوری با فیلینگ شکلات چیپسی ۳۸۰ با فیلینگ موز ۴۰۰ با فیلینگ موز گردو ۴۵۰ بنظرتون این زیاده ؟ بعد تزیین هم داره دیگ اونم وسیله میخواد پول میخواد اونو دیگ زورشون میاد بدن میخوان همینقدر بشع فقط اندازه همون کیک یک کیلویی بدون دکور قیمتش بشع من چیکار کنم همه سر تزیینش اذیت میکنن همه همه همه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک قنادی ها خوب نیس اکثرا خامه ش همش پفه برا همین میگن ارزونتر میفته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

همه ی قنادای خانگی وضعشون مثل شماست.دوست من قناده میگه مشتری درست ندارم همشون یا پول کم میدن یا سفارش میدن و پشیمون میشن

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

ببخشید ولی تو شهرما که کیک خونگی ها معروف شدن به گرون فروش از طرفی قنادیا هم کیفیتشونو بردن بالا با قیمت خیلی مناسب تر دیگه ادم دوست نداره خیلی هزینه کنه برای یه کیک

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

و ب نظرم شما باید یه پیج داشته باشی تو اینستا.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

ببخشید ولی تو شهرما که کیک خونگی ها معروف شدن به گرون فروش از طرفی قنادیا هم کیفیتشونو بردن بالا با ...

میگم صد تومن سود میکشم وسیله هاش خیلی گرون درمیاد میره تو جیب مغازه دارا ک بخرم 

من موندم چیکار کنم خیلی گرون درمیاد مثلا برا خودم ۳۰۰ درمیاد میدم ۳۸۰ ۴۰۰ برا کیک خونگی گرون درمیاد قنادی ژل فلوکستین میزنه حجم مواد دوبرابر میشه سرطان زاس 

میگم صد تومن سود میکشم وسیله هاش خیلی گرون درمیاد میره تو جیب مغازه دارا ک بخرم من موندم چیکار کنم خ ...

اها خب اینو هرکی نمیدونه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
همه ی قنادای خانگی وضعشون مثل شماست.دوست من قناده میگه مشتری درست ندارم همشون یا پول کم میدن یا سفار ...

چ اشتباهی کردم پس این شغل رو انتخاب کردم چیکار کنم حالا کیک کافه ای هم بلدم کافی شاپ اون خیلی راحتتره هزینه تزیین هم نداره فک کنم از کیک تولد باید بیام بیرون شاید سالی ینفر خوب ب تورم بخوره برا تولد ک پول بده برم ی شاخه دیگ از کیک و شیرینی تولد اصلا اصلا نمیصرفه خیلی وسیله هاش گرون درمیاد برام  مثلا شیرینی رژیمی یا کیک کافه ای  اونا تزیین نداره