2777
2789
عنوان

دلم برا بابام تنگ شده بمیرم براش🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 23 پست
چ بابای خوبی((((:تاپیک اخرمو ببین؛من بابام نازمو نکشید ولی چاقو کشید رو گردنم وقتی 6 سالم بود ک بکشت ...

چرا انقد اذیتت میکنه؟؟؟؟ مرضش چیه اه تاپیکتو اعصابمو خورد کرد چرا اینجوری می‌کنه ؟ 

آروم باش با قرص خوردن و... فقط خودتو بدبخت می‌کنی هااااا هیچکس هیچی نمیشه فقط خودت بدبخت میشی پس عاقل باش

تو تاپیکت خوندم یه عشق داری ، حواستم باشه آدم خوبیه یا نه با چشم باز انتخابش کن تا بعد ازدواج حدقل خوشبخت شی و مثه خونه بابات نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد اذیتت میکنه؟؟؟؟ مرضش چیه اه تاپیکتو اعصابمو خورد کرد چرا اینجوری می‌کنه ؟ آروم باش با قرص خ ...

نمیدونم از بچگی دوسم نداشت همش بی دلیل کتکم میزد 

باورت میشه 14 سالم بود

روز دوم عید بخاطر گردنبندی ک خودش برام خریده بود

ولی میگف پسر برات خریده 

با کمربند مث حیوون کتکم زد؟

زیر پاهاش داشتم میمردم سبد پر میوه رو پرت کرد بم (((:

یجوری بود دنده هام داشتن می‌شکستن(((:

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

منم بابامو دوسال از دست دادم آخرین بارم وقتی کفن تنش بود دیدمش 💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خدارحمتش، کنه من دلم برابابام تنگ شده دوسال دیگه ندارمش، یاد چشا مظلومش میفتم دوست نداشت بمیره چقدرگ ...

💔الهی بگردم خدا بیامرزه

ماام امسال جون ۲۲ سالمون همین مریضی رو گرفت و فوت شد 😔

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱