2777
2789
عزیزم قصاب محله اینکارو میکنه چون نزدیکه من ازش میخرم این یک دو اینکه من یه نفر بخرم یا نه اون قراره ...

درسته، منم مثل تو فکر میکردم که با نخوردن من چیزی تغییر نمیکنه ولی تو میدونی من یه نفر به تنهایی در طول یه سال، چندتا گاو و مرغ میخوردم؟ جمع میشه زیاد میشه. اگه هر نفر با گیاه‌خوار شدن، جلوی مرگ چند تا گاو و مرغ رو بگیرن، کم کم کشتار حیوانات کمتر میشه و حیوانات کمتری آسیب میبینن و کم کم جهان سبز میشه 😍 همه چی از اون یه نفر شروع میشه. قبول داری؟ 

و درضمن چون قصاب محله حیوان رو میکشه و ما نمی‌بینیم، معنیش این نیست که در اون جنایت شریک نیستیم. همینکه پول میدیم می‌خریم، یعنی انگار خودمون کشتیمش. 

گیاه هم موجود زنده ست حالا چون از خودش صدایی نداره خوردنش مشکلی نیستمن یه گل داشتم اگه بهش اب نمیداد ...

عزیزم جواب این سوالات رو لطفا توی پیج وگابن بپرس. توی هایلایت هاشون هم کامل هست. هر سوالی راجع به گیاه داری نوشتن اونجا😍👌پیج:vegaben 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته، منم مثل تو فکر میکردم که با نخوردن من چیزی تغییر نمیکنه ولی تو میدونی من یه نفر به تنهایی در ...

یعنی با نکشتن حیوانات و خوردن گیاه جهان سبز میشه-من فکر میکردم گیاها باعث سرسبزی هستن نه حیوانات

عزیزم جواب این سوالات رو لطفا توی پیج وگابن بپرس. توی هایلایت هاشون هم کامل هست. هر سوالی راجع به گی ...

عزیزم شما وقتی از یه سبک زندگی پیروی میکنی و تو تاپیک عمومی میای خلاف اون سبک و نقض میکنی باید پاسخ منی که سبکت و زیر سوال میبرم بدی نه اینکه منو ارجاع بدی به جای دیگ

بهتره هرکی سبک زندگی خودش و داشته باشه -هرکس از دیدگاه خودش به سبکی که داره پایبنده و دلایل موجه خودش و داره

یعنی با نکشتن حیوانات و خوردن گیاه جهان سبز میشه-من فکر میکردم گیاها باعث سرسبزی هستن نه حیوانات

الان زمین های کشاورزی بیشترش در اختیار پرورش دام و طیوره. یعنی با نخوردن گوشت، کشاورزی و مصرف آب هم خیلی پایین میاد. 

و اینکه گیاه‌خوار بودن معناش این نیست که اصلا ظلم نمیشه، ولی خب در حد توان، ظلم رو کاهش دادیم.