2777
2789
عنوان

مصرف گشنیز در بارداری

1332 بازدید | 4 پست

دوستان سلام من خیلی هوس آش گشنیز کرده بودم مامانم هم برام پخت بعد خوردنش فهمیدم که گشنیز باعث سقط میشه خیلی استرس دارم گشنیزش کاملا پخته بود بازم باعث سقط میشه؟

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
همه این خوراکیهایی که میگن باعث سقط میشه، مصرف مدام و زیادش باعث سقط میشه نه یه بار خوردنش، ولی این ...

خامشو زیاد دوست ندارم توی آش بود کاملا هم پخته بود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خامشو زیاد دوست ندارم توی آش بود کاملا هم پخته بود😔

پخته و خامشو نمیدونم ولی مطمینا با یه بار دوبار اتفاقی نمیفته، کلا من خودم سه ماه اول هر چی میخواستم بخورم تو نت سرچ میکردم،اما بعد فهمیدم اکثر چیزایی که گفتن منجر به سقط میشه منظور استفاده ی زیادشه

پخته و خامشو نمیدونم ولی مطمینا با یه بار دوبار اتفاقی نمیفته، کلا من خودم سه ماه اول هر چی میخواستم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت❤