2777
2789

۶ سال پیش وکیل بودم همون سال اول انصراف دادم . ولی اسم و عکسم تو سایت وکلای استان موندهذ. هنوزم برای وکالت دادن بهم زنگ میزنن . حتی امروزم زنگ زدن ‌. برای بیمه یا زمین و ملک کلی بهم زنگ زدن. یکم تشویق میشم برگردم ب وکالت . الان کارمندم . دارم انصراف میدم تا دو ماه دیگه برام ابلاغ دفتر اسناد رسمی میزنن . دودل شدم برم وکالت . نمیدونم با اینکه هیچ کس منو نمیشناسه و ندیده چطور از روی عکسم منو انتخاب میکنن ! حتی یه اقایی زنگ زد برای وکالت یه زمین تو گیلان . از تهران بود . من گفتم دیگه فعالیت ندارم بعد اسمس داد من دنبال وکیل بودم ولی با دیدن عکستون خیلی ازتون خوشم اومد و هدفم این بود از طریق کارتون باهات اشنا بشم برای ازدواج! منم ک جواب ندادم دوباره اس داد ک من داروسازم و فلان شرکت داروسازی دارم تو تهران . گفت اگه اجازه بدی میام خاستگاری رسمی اشنا بشیم .منم گفتم متاهلم دیگه  رفت . الان ک چهره ام داغونه . وکیل بشم باید برای تطبیق با الانم عکس الانمو بزارم . ب حدی شکسته شدم یه درصد شبیه قبل نیسم

هرچی خیره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا انصراف زدی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

درامد نداشتم سال اول بودم نیاز مالی داشتم شوهرم پول نداشت حتی بیمه مو رد کنم .اشتباه کردم تو سن کم ا ...

الان چندسال شده که از وکالت کنار کشیدی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

باور نکن معمولا مزاحمن این جور مردا

اولین بار نبود عزیزم ‌. اونم گفت رسما میاد . اسم شرکت و اینارو گفت عکسارو فرستاد ک مثلا ثابت کنه . اخه چرا بخواد سر وکیل کلاه بزاره . میره سراغ ادم ساده ن وکیل!

اونا فرق دارن تو رو میشناختن ! منظورم اینان که ندیده نشناخته گفته قصدم ازدواجه ...

چی بگم . خب دیگه اسمم رو تو کانون دیده عکسمو دیده ‌. ادم معمولی نبودم خب از خداشم باشه 😂 اونم خب یه ادم بیکار اینا نبود .داروساز بود و فوق پولدار . سفرهاش همه خارجی بود . برام ثابت شد . منم ادم ساده نبوذم ک الکی اعتماد کنم . شاید مجرد بودم بهش فرصت میدادم 🫤