2777
2789
عنوان

من نمیزارم فامیل از هیچی زندگیم بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 35 پست
کاری ب پنهان کردن ندارما مثلا بگم لپ تاپ ۶۰تومن خریدم میگن او از کجا اوردی خریدیبخدا دفه پیش بابامو ...

بستگی به نوع تجربه داره

اگه میدونی گفتن این موضوع برات دردسر میشه خب بپیچون

ولی یه وقت هست طرف صرفا میپرسه چون خودشم قصد خرید داره و میخواد از تجربه ت استفاده کنه که مثلا از کجا خریدی و آیا راضی هستی یا نه. اما گاهی هدف آمار گرفتنه که خب بعد یه مدت میفهمی نیت هرکس چیه. میگم به تناسب نفر و مکان باید تصمیم گرفت ولی در کل مخفی کاری زیادی خوب نیست

اگر ادمای اطرافت واقعا انقدر سمی هستن که گفتگوهای عادی هم برات دردسر ایجاد میکنه این یعنی باید در انتخاب جمعی که باهاشون در ارتباطی تجدید نظر کنی

ارع ب خاطر همین تاپیک زدم ک کمکم کنید شاید من دارم اشتبامیکنم

عزیزم من هم از فامیل هامون خوشم نمیاد اون ها هم از من خوششون نمیاد احترام بزار و دوری و دوستی لازم نیست که هرچیزی بی اهمیتی  رو هم پنهونی کنی اگه پرسیدن بگو اون موقع مسخره ات میکنن و دست ات میندازن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نوع تجربه دارهاگه میدونی گفتن این موضوع برات دردسر میشه خب بپیچونولی یه وقت هست طرف صرفا می ...

بخدا خانوادع بابام ک همینن 

چن سال پیش گوشیم شد ۱۰ تومن دیگ تو فامیل زبون ب زبون میچرخید گوشی خریدع ۱۰ تومن 

بخدا خانوادع بابام ک همینن چن سال پیش گوشیم شد ۱۰ تومن دیگ تو فامیل زبون ب زبون میچرخید گوشی خریدع ۱ ...

میگم اصل به تجربه است

خب اگر میدونی تم این جمع اینه میتونی تو موضوعات مالی باهاشون محتاط باشی و نگی

ولی سبک زندگیت در برابر همه این نباشه

فقط موضوعات شخصیتو جایی بازگو نکن