2777
2789
عنوان

انقد خواستگارای خوبی داشتم قبل از اینکه عقد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3281 بازدید | 158 پست
توام تازه جدا شدیمنم با اینک بچه سن بودم اذیتم میکرد تا یسال بعدش یادت میره

خودش دیگه برام مهم نیس

ولی زندگی و اتفاقایی که افتاده بعضی وقتا ناراحتم میکنه و غصم میشه بخاطر گذشته ای که داشتم و چقد میتونست وضعیتم بهتره باشه ولی یه آدم نذاشت و خوشبختیو ازم گرفت😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش ازدواج کرد؟

خواهرم رو میگی؟آره دیگه گفتم با همون سمج ها ازدواج کرد .بعد ازدواج شوهر ش بهش گفته بود که دلم برای بابات به رحم اومد باهات ازدواج کردم 😨رسما انداختیمش توی آتیش .جالبه خواهرم راضی نبود زن این بشه .می گفت شوهر معلم نمی خوام .مادرپدرم گفتن خانواده دارند و با نفوذ .بیچاره خواهرم اینقدر فعال و کدبانو و خوشگل و باسیاست و کاردان بود اسیر این بی عرضه تنبل شد.اصلا یک قرون حقوقش رو خرج نمی کنه همه خرج زندگی با خواهرمه تازه ازش طلبکاره.خرید نون و تعمیر ماشین هم با خواهرمه .آخرشم دستش نمک نداره .دیگه میسازه چون بچه داره 

خواهرم رو میگی؟آره دیگه گفتم با همون سمج ها ازدواج کرد .بعد ازدواج شوهر ش بهش گفته بود که دلم برای ب ...

واای چقدر بی شعور بوده

چقدر ناراحت کننده... 

ایشالا خدا خودش برای خواهرتون بسازه و از جاهای دیگه براش کلی شانس و رزق و خوشحالی بباره❤️

گول خوردیم، چون خودشو خوب نشون میدادخانوادشم خیلی خوب بودن و سرشناس و واقعا هم خوب بودندانشجو معلمم

یعنی شما بخاطر اینکه فکر میکردی اخلاقش خیلی خوبه و خانواده خوبی داره باهاش ازدواج کردی و گفتی مادیات مهم نیست با هم می‌سازیم ولی از شانس شما اخلاقش خوب در نیومد و تنها دلخوشیت هم از دست رفت 

یعنی شما بخاطر اینکه فکر میکردی اخلاقش خیلی خوبه و خانواده خوبی داره باهاش ازدواج کردی و گفتی مادیات ...

نه از نظر مادیات خیلی خوب و اوکی بود وضعشون

ولی اصلا اخلاق نداشت و غیر قابل تحمل بود

واقعا اخلاق خیلی خیلی مهمه

هعی عزیزم منم حالم بده،جدا شدم الان ۴ ساله،خواستگار

این مدت اومد رد کردم ،الان خواستگار جدید اومد تا حالا

ازدواج‌نکرده،ولی دلم نیست،،بابام خیلی رک بم گفت

با این سن با این موقعیت توقعت باید بیاری پایین

آدم که خیلی عالی باشه تو بخوای نمیاد خواستگاریت

ای کاش این پر مادرها یکم تو لحظه زندگی میکردن

یعنی الانمون و کوفت میکنن به خاطر اینده،،خوب دلم

نیست میترسم همسر اولمم دلم نبود

هعی عزیزم منم حالم بده،جدا شدم الان ۴ ساله،خواستگاراین مدت اومد رد کردم ،الان خواستگار جدید اومد تا ...

منم همینطور خیلی میترسم

اولشم گفتم دوست ندارم، ولی پدر و مادرن و نگرانن، میخوان خوشبخت بشه بچشون، خودشونم بعضی وقتا نمیدونن باید چیکار کنن و چه تصمیمی بگیرن... 😔

انتظارشو نداشتمبهتر میخواستم باشهبله

صبر کن اصلا عجله نکن

خییییلی فرصت داری عزیزم چون جوونی

بگم الان دخترا 32 تا 34هم ازدواج میکنن

برایه خودت کابوس اینکه تا اخر مجرد باشی درست نکن با هر کسی هم اومد ازدواج نکن کیس مناسبت که اومد قبولش کن

ان شا الله خوشبخت بشی نگران نباش

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹